Evgabook: Фотокниги и канави – дизайн привличащ ценители!

2
Добави коментар
evgabook
evgabook

Фотокнигата е удобство за Вас, защото винаги може да разгледате любимите си фотографии в отсъствието на един лаптоп или интернет връзка за Вашата онлайн галерия.

Канава е тъкан, върху която може да се отпечата снимка. Резултата при печатане на канава впечатлява много, а слагането в рамка придава уникален завършек на произведението.

Подаръци със стилен дизайн

Управителят на фитнес център „Анди“ получи за  рождения си ден карти за посещение във фитнес залата му, допълнени с поставка с логото на фитнес центъра и подходяща химикалка за тях.

На първо място за нас е чувството на удовлетвореност от страна на клиентите и добри партньорски връзки. Отворени сме за съвместна работа с  фотографи и оператори. Честното и коректно отношение е най-важното нещо за едно сътрудничество. Благодарим за доверието на хората, които избраха EvgaBook.

Ключов фокус на дейността ни са фотокнигите. Те са художествено произведение, което за да стане красиво оформено, изисква необходимото време. Готови сме да направим всичко за клиентите за да са доволни от извършената работа и да се връщат за поръчка отново и отново. Желанието ни ще бъде постоянно „на повърхността“, въпреки трудностите и препятствията. EvgaBook – професионализъм и индивидуалност.

Фотокнигите – повече от просто един спомен. Направени специално за Вас, те се превръщат във висококачествени наследствени вещи, те остават съкровище завинаги. Напоследък ръчно изработените подаръци са много по-ценни. Затова предлагаме само индивидуални проекти за фотокниги, канави и колажи и продукти за стена. Освен тях изработваме визитки, флаери, персонален дизайн за DVD кутии и  DVD дискове. С предоставени висококачествени снимки, всяко изделие изглежда уникално. 

Защо да изберете EvgaBook

Ценим всеки клиент, независимо от размера на поръчката.
Не търсим краткосрочни печалби.
Не мамим и заблуждаваме клиентите си, давайки невъзможни обещания.
Развитието ни, което е на малки стъпки, ни доближава до идеала.
Ключовата дума за нас не е „върха“, а „желанието“.

Последно от блога

Всеки от нас иска да спре момента на един щастлив ден или събитие от живота.
Ние от EvgaBook бихме искали да запазим с фотокнигите които изработваме, спомен на децата ви, […]

Скъпи родители и мили деца, имаме страхотно цветно предложение за вас – пъстра фотокнига с училищни спомени от EvgaBook!
Запазете най-светлите моменти, най-слънчевите усмивки и най-безгрижните мигове с това невероятно […]

Не сте сигурни какво да подарите на бебе за първия му рожден ден? Направете му персонализиран подарък – фотокнига или голям колаж!
Нашата идея е сама по себе си уникална, […]

Страхотен аудио-визуален букет от спомени за Вас, Абитуриенти – професионални услуги от EvgaBook
Обръщаме се специално към всички предстоящи абитуриенти – изживейте своя първи звезден и отвеждащ към пътя на […]

Щастливите клиенти на Evgabook