МОДНИ ДАМСКИ ЧАСОВНИЦИ

1
Добави коментар

3/19/2013

0 Comments

 

A.S.A. FASHION ACCESSORIES

С течение на времето, влияейки се от все по-новите технологии и модни тенденции навлизащи по цял свят, часовникът успя да заеме едно от челните места за най-търсен и желан аксесоар в ежедневието ни. Съвременния човек е по-склонен да използва часовника си като завършек на външния си вид, показател за стил и класа или просто скъп аксесоар, отколкото заради основната му функция. И не случайно хората са казали, че часовникът може да разкрие доста черти от характера на притежателя му.

Кои са най-модерните женски часовници?В много представителни колекции може да забележите модели с доста голям диаметър на корпуса. Склонността към увеличаване на габаритните размери беше забелязана още миналия сезон и както виждаме тя с успех продължава и през текущия сезон .Масивните, дори малко груби часовници особено трогателно стоят на деликатните китки на жените. Как да творят в контраст е привелегия на известните дизайнери Roberto Cavalli, Michael Kors, Jacques Lemans и Dolce & Gabbana.Тези, които са наясно с всички модни тенденции, отбелязват, че месинговите цветове, съчетани с кристали безусловно избутаха кризисното настроение от последните сезони. Ярките кристали с всички цветове могат да се намерят в почти всяка марка часовници. Водещ дял в ярките цветове имат марки като: Emporio Armani, Жак Lemans, Swatch, Esprit Collection, Moschino, Tommy Hilfiger и много други.  

     Модата е нещо, което много от нас, и особено дамите, следват. Тя се развива с всяка изминала години с годишните модни тентенции, които целят да удовлетворят нуждата на хората да бъдат различни, да подменят старите вещи с нови, по-модерни, да внесат нов стил и красота в своя външен вид. Това е предпоставка в стремежа да се представи нещо ново или подобрено забравено старо. Да се реализира голямо разнообразие от идеи, модни линии, които да са все по-добри и усъвършенствани от предишните и така да подтикват все повече хора да следват новите модни тенденции-дори с риска да бъдат обсебени от шопинг манията да са първите, които ще изглеждат различно, следвайки дадена нова модна тенденция.

А ето я новата тенденция при часовниците които A.S.A. Fashion ви предлага за новият сезон.