Красива декорация за градината

1
Добави коментар
yApple

Запазено под (Градини) by Admin on 08-08-2012

Красивата градина е резултат от усърдна работа и правилни грижи. Ако не можете да си позволите озеленяване на двора си, един лесен начин да внесете някакво очарование е като го аранжирате със саксии, които сами сте декорирали. Можете да украсите всяка една саксия, без оглед на формата, размера или материала, от който е направена. Използвайте въображението си, за да създадете малки шедьоври във Вашата градина.

От какво се нуждаете

саксии за цветя по Ваш избор
боя
шаблони
бояджийски четки
тиксо
лепило
дървени или метални орнаменти

Инструкции:

1. Преди всичко изберете какъв тип саксия ще украсявате. Материалът, от който е направена саксията, определя до голяма степен декорациите, които можете да използвате. Така например върху дърво лесно ще залепите орнаменти с лепило. Върху метални повърхности и такива от смола, използвайте бои или шаблони.

2. Изрисувайте саксията в ярък цвят по ваш избор и я оставете на слънце да изсъхне добре.

3. Добавете няколко декоративни акцента. За всяка една саксия направете различни по форма декорации от дърво или метал – по този начин всяка една от тях ще придобие индивидуалност и стил. Оцветете всеки акцент с подходящ цвят, който ще подхожда и на основния цвят на саксията. За по-голяма здравина, закрепете декорациите с лепило за дърво или пирони.

4. Ще се радвате на много оригинални саксии, ако използвате готови шаблони. Поставете шаблона върху саксията и с помощта на бояджийска четка запълнете вътрешността му с боя. Оставете да изсъхне и при необходимост повторете. Преместете шаблона на друго място и отново направете по-горе описаната процедура.

   

Прочети