Миньоните се завръщат

2
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Втората част на хитовата анимация „Аз, проклетникът“ е по кината у нас от 5 юли

Трейлърът ни показва както някои от познатите персонажи – Гру, трите момиченца, миньоните, – така и нови лица. В оригинал озвучават Стив Карел, Кристен Уиг, Ръсел Бранд, Миранда Косгроув, Стив Куган, докато на български Гру говори с гласа на Стоян Алексиев, Албена Михова е Шанън, а попзвездата Дони – Флойд.

Сюжетът: Гру е зарязал кариерата си на суперпрестъпник и се е посветил на отглеждането на Марго, Едит и Агнес. Сега той, д-р Нефарио и жълтите слуги разполагат със свободно време, което трябва да запълнят.
Едва свикнал с ролята си на семеен човек от предградията, натоварен с нелеката задача да се грижи за три малки момиченца, Гру се сблъсква с хиперсекретна организация, която се бори със злото по света. Той и новата му партньорка Луси Уайлд са натоварени да разкрият кой стои зад едно от най-големите престъпление – и новият злодей да бъде наказан.

Междувременно в края на 2014 г. се очаква и самостоятелен филм за миньоните – Minions, което е повод да си припомним една изключително забавна късометражка, пусната по повод DVD изданието на първия филм: Banana!