Косата танцува в стил „Омбре“

1
Добави коментар

Mоделът Виктория Джумпарова и топкоафьорът Вили Боршукова демонстрираха актуални абитуриентски прически. Стилистката показа нагледно разнообразието, което дава удължаването на тънката и фина коса. „Хит за пролет-лято’2013 е стилът „Омбре“.

Корените се оцветяват в по-тъмен цвят, който плавно прелива в по-светъл в краищата, така че да се получи ефектът „целуната от слънцето“. Актуални са топлите и меки цветове, а царе в палитрата са бежовите и пясъчни нюанси“, щрихира тенденциите Боршукова.

Косата – пусната или хваната в кок, е лека, небрежна и танцува около лицето. Модни са прическите с двойна плитка, която за разлика от обикновената се прави само с два кичура. Ефектни са и танцуващите кокове, при които по-светлите краища лягат върху по-тъмната основа, фризури с една или повече панделки, моделирани от кичур коса ала „Лейди Гага“, които подчертават свежата младежка визия. За разлика от късите коси, при дългите бретонът е ретро – плътен и силно завит навътре, тип 40-те години. „Гипсираните“ официални фризури са на заден план, обобщава Вили Боршукова. По думите предстоящия бал.

Фризурите плавно преливат от по-тъмни корени към по-светли краища, препоръчва на абитуриентките топ-коафьорът Вили Боршукова. 

ВЕРА КАМБЕРОВА – Всичко за семейството

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти