Явор Бахаров и новата му приятелка видяна 10853 коментари 9

3
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Ето я и Александра! Прекрасната дъщеря на Адриана Тюркмен и Филип Найденов-Фатик изуми всички! Вместо да прахосва пари по яхти и купони се отдаде на изкуство и романтика!

Синеоката Алекс трепери пред взискателния Стефан Данаилов. „Майор Деянов” е наставникът й в НАТФИЗ. Дали госпожицата ще стане редова актриса или това е просто богаташко хоби – ще разберем.

Интересното е, че тя напълно се е вписала в кино средите. До скоро всички я сочеха като последното изкушение, на което се е поддал Мариан Вълев-Куката. Дали заради образа му от „Седем часа разлика” или за тихата му лудост по крехки красавици – това не изглеждаше невъзможно.

След това се заговори, че палава Алекс се радва на особен интерес и от страна на Явор Бахаров. Потвърждението на поне едната клюка се намери снощи. На премиерата на „Недадените” младата ни кино звезда пристигна хванал за ръка точно Александра.

Така негласно беше обявено официално, че двамата са сериозна двойка. Остава да видим дали историята им е Голяма любов. В противен случай ще продължи като флирта на Явор с Луиза Григорова – само един сериал време.