Мария Попова: Оперираха ме от рак на яйчниците, но сега няма и следа от тежката болест!

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Благодаря, че давате трибуна на алтернативните методи на лечение на чумата на века ни – рака. Той погуби и ще продължава да погубва много хора. Четох за Мария Попова от Ямбол. Ако имате възможност, бихте ли я открили и нека тя да обясни как е успяла да се излекува от рак на яйчниците! Доколкото разбрах, тя изработва и нещо като лекарство срещу рака. Предварително благодаря!За наша радост, успяхме да се свържем с г-жа Попова. Ето какво ни каза един жизнен човек, който наистина е успял да се излекува от рак на яйчниците.

“В тези трудни за народа ни години всеки от нас трябва да даде най-доброто от себе си, за да се измъкнем от блатото, в което сме затънали. За себе си мисля, че бих могла да бъда полезна на хората в областта на здравеопазването, и по-специално при лечението на тежкото онкологично заболяване – рака!

Казвам се Мария Попова, живея в Ямбол, по професия съм зооинженер. През 1996 г. бях оперирана от рак на левия яйчник. След 2.5 години получих метастази, които сама излекувах чрез прилагане на различни алтернативни терапии. Те обаче са трудно приложими от почти всички онкоболни. Поради лични причини, свързани със заболяването ми, винаги съм искала един ден да успея да открия лекарство против рак, което да се базира изцяло върху физиологията и биохимията на човешкия организъм и да бъде прието от медицинското съсловие. Вярвам, че ще успея да направя това, защото:

1. Открих – или по-точно съставих – лекарство против рак.
2. Разработих методика на лечение в различни варианти.
3. Написах книга за това лекарство и методиката.

Принципите, в които вярвам и които са в основата на моята методика за лечението на рака, са залегнали и в основаната от Линъс Полинг ортомолекулярна медицина. Тоест лечение с витамини, макро- и микроелементи и ензими, за което наскоро четох в едно издание. Полинг е единственият учен, получил две самостоятелни Нобелови награди, и по принос към човечеството е поставен непосредствено след Айнщайн. А също така, не е бил лекар, както и аз не съм.

Вярвам, че наистина открих начина, по който ракът може напълно да бъде излекуван. Но тъй като доказателствата тежат повече от всякакви изявления, предлагам следното: готова съм да се заема с лечението на болни, например на 10 души, с различно местоположение на раковото образувание, които обаче трябва да отговарят на определени условия. Най-важните от тях са:

1. Всички тези болни да живеят в София, за да мога да контролирам хода на оздравяването им и за да съм им полезна с моите знания, опит и кураж.

2. Онкоболните да са в стадий, при който академичната медицина нищо повече не може да направи за тях. Те ще знаят, че нищо повече няма да загубят, ако започнат моето ново лечение.

Искам да имам възможност да докажа твърдението си, че ракът е лечим. Годишно около 20 000 българи умират от него, а аз вярвам, че те могат да бъдат спасени. Според мен има два възможни варианта за решение на проблема с терапията. Да ми бъдат доверени 25 000 лв. за начало, или да “изработя” тези пари в Гърция, като загубя ценно време за себе си и болните българи. Тези средства са необходими за купуването на съставките на лекарството ми от магазините за здравословна храна в Гърция. Ще добавя само, че години наред съм работила в южната ни съседка, знам перфектно гръцки език и именно това ми помогна много в изграждането на новата ми представа за човешкия организъм, тъй като намерих много ценна информация в каталозите на фирмите, производители на биологичноактивни вещества. Продуктите на тези фирми се отличават с изключително високо качество. Количеството на някои витамини в една таблетка е в наистина изискваните лечебни дози – 50, до 100 пъти в повече е количеството на витамини от В групата, отколкото е в предлаганите на българския пазар подобни витамини.

Готова съм да обсъдя всякакви конструктивни предложения. Бих искала да помоля чрез вашия вестник да се свържат с мен от пациентската организация на онкоболните.

На всички болни от рак искам да кажа: имайте ми доверие. Аз не съм човек, който би дал напразни надежди на онкоболен, при положение че бях в много тежко състояние, а сега съм здрава и няма и следа от рака в мен!