Дневници от модните седмици: Мирослава Дума

3
Добави коментар
sivushka
sivushka

Дневници от модните седмици: Мирослава Дума

Седмиците на модата за сезон есен-зима 2013/14 точно приключиха, зареждайки ни с идеи за гардеоба за година напред. Освен това през тази година модният маратон донесе изключително интересен уличен стил, тъй като посетителите на модните представяния бяха изправени през изпитание – снежната буря, разразила се по време на събитията в Ню Йорк, както и студеното и влажно време време в Европа. Отличник в този тест, съвсем логично, отново е любимката на фотографите Мирослава Дума.

 

Руската модна редакторка отново показа много въображение и уникален стил. В допълнение, при тежките зимни условия тази година, тя демонстрира изобретателност и много артистизъм. Вместо да игнорира лошото време и да се появи със сандали и мини рокли, както направиха голяма част от модните маниаци, Дума извади от гардеоба най-топлите си палта и най-плътните си ботуши, за да покаже, че перфектният външен вид е възможен при всякакви условия. Дори най-неблагоприятните.

 

 

Актуални оувърсайз палта, кожени ботуши с дължина над коляното, вълнени поли с висока талия, плътни черни чорапогащници – това е само част от арсенала на Мира. Тя миксира всичко това с наситена жизнерадостна палитра, с артистични принтове и забележими детайли – като копринени шалове, вързани като забрадка, яки от кожа с косъм, разкошни обемни колиета и топли плетени шапки.

 

 

14-03-2013

Автор : Галина Друмева

Снимки : buro247.ru; fashionologie.com