Как да омагьосате обекта на вашите желания?

2
Добави коментар
Galana
Galana

Как да омагьосате обекта на вашите желания?

Обикновено мъжете не могат да устоят на женския сексапил, но има случаи, в които само това не е достатъчно. Ако твърдо сте решили да спечелите обекта на вашите желания, можете да приложите и няколко прословути женски хитринки. За да се проявите като истинска магьосница и да успеете да омагьосате избраника си, първо трябва да откриете кое е слабото му място. Няма да ви бъде особено трудно, тъй като мъжете имат много слаби места, които са известни.

Дори и да не сте със зашеметяваща външност, можете да увеличите шансовете си да хванете „рибката“ като имате предвид няколко факта: мъжете не могат да устоят на вкусната храна и предизвикателното облекло. Харесват естествената красота (добре поддържан външен вид), палавия поглед, чаровната усмивка и забавленията, включително и секса. Него обаче оставете за накрая. Прибързате ли със секса, преди останалите неща, има вероятност мъжът да не забележи и оцени вашите качества и да си останете дама просто за секс.

Като начало започнете с лек флирт. Усмихвайте се и поглеждайте кокетно. Говорете, но не прекалявайте, защото мъжете обичат да им говорят, но обичат и да ги изслушват-един вид да покажете, че проявявате интерес към техните интереси.

В комбинация с това вие трябва да бъдете уверени, нежни и грижовни. Дори и повечето мъже да не си признават, всъщност те обожават такива жени и наистина биват омагьосани от тях.

Болиме.нет препоръчва и: