Мартин и Лидия с най-романтичното предложение за брак ще се женят на 17 август

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Преди време романтичното предложение за брак на Мартин към Лидия разчувства хиляди потребители на интернет.

Клипчето „Най-романтичното предложение за брак“ в YouTube събра над 145 000 гледания само за няколко дни.

Днес Мартин сподели пред БНТ, че искал да предложи брак на любимата си по оригинален начин и е решил, че ако я заведе на интересно място, няма да е толкова романтично и неочаквано.

Първоначалната му идея била да изпише предложението по магистралата, но „Я познавам толкова добре, че знаех, че ще го подмине и няма да й направи впечатление“, каза през смях Мартин. Затова се свързал с негов приятел от автобусната компания, с която Лидия пътувала за Варна, за да му отиде на гости. Разбрали се и вечерта преди паметното събитие бъдещият жених и негови приятели се събрали и написали с фолио предложението.

Относно упреците, че предложението е било изписано на английски език, бъдещият младоженец призна, че са го написали така, защото „Обичам те! Ще се омъжиш ли за мен?“ изисква повече пространство на български език.

Мартин и Лидия вече подготвят сватба, която ще се състои на 17 август. Тя вече има рокля, но не я показва на бъдещия съпруг. Той пък още няма костюм, но се зарича, че когато си купи, няма да й го показва до деня на сватбата. 

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти