ЛЕЛЕ! Превърнаха Хайди Клум в жива кукла Барби

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ЛЕЛЕ! Превърнаха Хайди Клум в жива кукла Барби

Супер моделът е истинско копие на пластмасовата кукла Барби

Немският супер модел Хайди Клум винаги е обичала предизвикателствата. Ето защо тя се зарадвала много, когато й предложили да се превърне в любимата кукла на безброй момичета по цял свят – Барби. Пък и в крайна сметка кой друг модел би могъл да се справи по-добре от нея с тази задача. Въпреки че Хайди е раждала и то не веднъж, тя се отличава с предизвикателни форми и перфектни мерки, досущ като пластмасовата кукла. Това изваяно тяло в комбинация с нежните черти на лицето й и разбира се русата коса – та това наистина е живата Барби. Вижте сами:

Хайди Клум е Барби

39-годишната супер блондинка позира пред фотообектива и действително напомня куклата – обемна и бухнала прическа, устни замръзнали в перфектната усмивка, невероятно дълги крака – Хайди Клум е една истинска Барби.

Звездната майка се остави да я преобразят така по повод рекламната кампания на световноизвестна козметична марка. В съвсем скоро време продуктите ще бъдат на пазара, а с тях ще плъзнат и рекламите с кукла Хайди или Барби Клум?! Не, с Хайди Клум като кукла Барби.

А четирите деца на топ модела са повече от късметлии – те си имат вкъщи не само пластмасови кукли, но и една съвсем истинска Барби!

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: