Хранителни добавки » USP Labs » Отслабване » Промоции » OxyELITE Pro

6
Добави коментар
HELPA
HELPA

Новата версия за Европа на OxyElite  USP Labs

OxyElite Pro, New Formula е без DMAA ,супер термогенна формула за изгаряне на мазнини от USP Labs.

 

Един от най-популярните фетбърнъри създавани някога е на път да получи така необходимимия ъпгрейд. С всички полемиките към основната съставка стимулираща в OxyELITE PRO – 1, 3 Dimethylamylamine „DMAA“ е изключена от състава на новата формула Изглежда, че новата съставка попълнила свободното място ,не е точно „нова“. Обозначават я в етикетите с „Norcoclaurine HCL“ или по-често цитирани като Higenamine, Тази съставка също се намира в новата преди тренировъчна помпа JACK3D Micro. За новата съставка все още няма достатъчно много мнения, но тя се среща и в PES Продукти Alpha T2 и Alphamine!

 

Фармацевтично  Формулиран

Дава бързи резултати за максимална загуба на мазнини

Super Diet Pill Thermogenic & Fat Burner

За мъже и за жени

 

USP Labs OxyElite Pro, New Formula доставя бързи резултати за максимална загуба на мазнини.Тя ще ви накара да изчистите мазнините , както никога преди. OxyElite Pro, новата формула е различна от всички други горелки на мазнини на пазара, защото има доказани съставки в терапевтични дози за ликвидиране на апетита прилив на енергия и метаболитни активатори които ще изгарят калории като в пещ. Изключително мощен и ефективен термогенен фет бърнър! Акцентира върху изгарянето на мазнините в най-проблемните области – корема, ханша, седалището.„OxyELITE Pro” е тук, не за да ви помогне да отслабнете, а да подчертаете мускулите си на 100%!

 

 

Защо последната зона, от която изчистваме мазнините, е същевременно и първата, в която качваме мазнини?

 

Просто не е честно, но истината е така.Малко са хранителните добавки, които да акцентират точно върху тези зони.В крайна сметка, защо се получава така?

Всичко се дължи на рецептор Alpha-2 и ако целта ви е да свалите килограми, това е вашият най-голям враг. Ако Alpha-2 рецепторът иска от вас да складирате мазнини, вие ще го направите и то на възможно най-лошите места.Alpha-2 рецепторът не позволява изгарянето на мазнини,и ги складира.С други думи Alpha-2 рецепторът държи мазнините като заложници и не ги пуска.Когато се активира, той не позволява на определени зони да изгарят мазнини, а ги складира, като мечка, готвеща се за зимен сън.

 

OxyELITE Pro съдържа:

 

 „Norcoclaurine HCL“ или по-често цитирани като Higenamine, Тази съставка също се намира в новата преди тренировъчна помпа JACK3D Micro. За новата съставка все още няма достатъчно много мнения, но тя се среща и в PES Продукти Alpha T2 и Alphamine! Norcoclaurine HCl , по-известен като higenamine наистина е допълнителната съставка във формулата.Това е, което осигурява луд, лазерен фокус, който ви кара да не искате да напускате залата, и носи, термогеннен ефект,който води до отслабване ,което е добре нали!
По същество, higenamine е естествено химично съединени,намеращо се в множество растения Aconitum , и е безопасно , понася се добре и е в относително ниски дози,

Rauwolfia Canescens (Rauwolscine) – това съединение помага за намаляване на ефективността на Alpha-2 рецепторите. То е свързано с едно друго съединение – йохимбин , което често се включва в различни формули за изгаряне на мазнините заради способността му да неутрализира Alpha-2 рецепторите.

Caffeine – намалява разхода на енергия, като същевременно с това увеличава липолизата и окислението на липидите. Също така повишава чувството за енергия, бодрост, концентрация и еуфория.

Bacopa monnieri (Leaf) – растителен екстракт, чиито прием води до потенциално увеличение на енергийните разходи и намаляване на мазнините.

Yohimbe Bark-Стимулирайте мъжката потентност и енергия това е билката, която се използва от векове за поддържане на мъжествеността! Yohimbe Bark се произвежда от кората на вечнозеленото африканско дърво Pausinystalia johimbe. 

Cirsium Oligophyllum (Whole Plant Extract) – растителен екстракт, който е в състояние да намали покачването на телесно тегло и мастната тъкан.

 

Начин на употреба – по 1-2 капсули сутрин на празен стомах преди закуска. По индивидуална преценка да се приема допълнителна капсула или две 6 до 8 часа по – късно на празен стомах. Заради изключителната мощ на продукта, започнете с една капсула сутрин и една следобед. Продуктът не бива да се използва за повече от 8 седмици, последвани от 4 седмична почивка. Да не се приемат повече от ЧЕТИРИ капсули за 24 часа.

Съдържание на продукта: 90 капсули Usp labs oxyelite pro 90 caps,