Хранителни добавки » USP Labs » Азотни бустери » Топ 10 Азотни бустери » Jack3d MICRO

35
Добави коментар
HELPA
HELPA

Може да се чудите защо USP Labs излезе с нова формула на Jack3d? Jack3d от USP Labs работи добре и дава  на много хора, сили за яка  тренировки, така че защо USP Labs променяна формулата на Jack3d? 

 

➡ Jack3d Micro използва по-висока  азотна помпа.Оригиналната формула на Jack3d използва аргинин AKG, която е полезна само за около 15 мин., а след това избледнява,Jack3d Micro,използва Agmatine.  За Agmatine е доказано, че е по-мощен от аргинина в производството на азотен оксид. 

 

 

 

 

➡ Както бе загатнато по-горе в Jack3d Micro формула вече няма здравец . Вместо това Jack3d формула Micro използва два уникални съставки, които скоро ще видите в много други стимуланти  на азотен окис добавки. 3,4-dihydroxycinnamic киселина и Norcoclaurine са показали подобряване на умствено фокусиране, както и да помогне с NO производство. Много стимуланти, включително и здравец, ограничават притока на кръв което не ви позволява да получите най-доброто от  тренировката. Тези стимуланти  в новата Jack3d Micro формула може да подобрят усвояването на веществата и да помогнат да се отворят вените, което ще ви даде по-добро напомпване.

 

    Само времето ще покаже дали Jack3d Micro е по-добра от оригиналната формула. Поглед към изброяването на съставките Бих казал, че ако пиете Jack3d Микро 30 минути преди тренировка, след богата на въглехидрати храна мисля, че ще получите по-добро напомпване на мускулите, отколкото оригиналния Jack3d. Новите stims в Jack3d Micro ще бъде следващото голямо нещо, наблюдавано в други продукти които скоро ще излязат на пазара. Мисля, че новата Jack3d Micro ще даде добри резултати, но правилно хранене преди приема му, наистина ще повлияе на резултатите в залата.

 

 

 

Jack3d Micro Състав

 

L-Citrulline-Citrulline си има име, произлязло от латинската дума Citrullus което буквално се превежда като диня.

L-цитрулин е аминокиселина, която естествено се намира в червата L-цитрулин  играе значителна роля в метаболитните процеси на организма, тъй като това е химичен агент, който балансира азота и детоксикира амоняк.

Сред много други ползи за здравето, цитрулин е по-известен за подобряване на сърдечно-съдовата система. Citrulline помощи при отваряне и облекчаване на кръвоносните съдове. Тя насърчава по-здравословен притока на кръв и подобрява пренос и разпределение на кислород и други хранителни вещества в организма.

Спомняш ли си как оригиналния Jack3d съдържа аргинин AKG? Е, цитрулин получава превръща да аргинин да ви даде тези азотни помпи оксид … но тя е всъщност по-добре да този косвен път с цитрулин, като тя е далеч по-бионаличен от аргинин, и тялото ви не ще го счупи надолу, преди да я използвате (както е с аргинин). Това го прави по-добре.

Заедно с аргинин и орнитин, цитрулин помага да се отърве от тялото на амоняк.Като предшественик на аргинин, цитрулин увеличава нивата на азотен оксид (NO) в кръвоносните съдове. Азотният оксид (NO) помощи в вазодилатация на организма, което оптимизира количеството на кръвта и кислорода, които се транспортират до активните мускули. Това, на практика, ефективно предотвратява умствена, така и физическа умора.

С две думи, подобряване на производството на азотен оксид (NO) означава по-здравословен притока на кръв и подобряване на съдовата функция.

 

Аргинин нитрат

 

Аргинин нитрат повишава азотен оксид в организма нива. Точно както важното е, че помага в по-ефективно транспортиране на азотен оксид, разпространение на цялото тяло чрез мускулите и кръвта. В процеса на това, аргинин нитрат насърчава подобри хранителен доставка, както добре.

Аргинин нитрат е огромен тайно оръжие в Jack3d Micro. Може да го познавате от преди тренировка добавка USPLabs, Yok3d. Е, това работи чудесно, но това отнема дълго време да тръгвам. Понякога 90 минути … които не помагат, ако работите първото нещо сутрин, или имат натоварен график.

Но какво, ако добавите към по-бързо действащи съставки над и под? Това, което се случва, е, аргинин нитрат започва в края , точно както сте по средата на вашата тренировка. Нещата стават по-лесни с времето. Като има предвид, че трясък или да започнете да се уморен

Ние наричаме това „ADAPTIVE обучение“.Втората част от вашата тренировка получава луд и луд , не повече и по-уморен!В комбинация с анти-умора стимулант, кафеена киселина (споменати по-долу), няма да искате да напуснете салона. Това е страхотно.

Обратно към науката …

Открита през 1999 г. като прекурсор на азотен оксид, аргинин нитрат повишава енергийните нива и насърчава по-бързи темпове на възстановяване на мускулите . Същество, аргинин нитрат е полу-есенциална аминокиселина, която е необходим компонент в производството на протеини.

Аргинин нитрат увеличава производството на азотен оксид в тялото. Също толкова важно, той подобрява транспортирането на азотен оксид, разпространението цялото тяло чрез мускулите и кръвта. В процеса на това, аргинин нитрат насърчава подобри хранителен доставка, както добре.

Аргинин нитрат е да се осигури по-устойчиво и дългосрочно тласък в нивата на азотен оксид и енергията, повече от всичко друго.

Многобройните ползи на аргинин нитрат са проучени от изследователи през годините.Освен че е много важно средство, което допринася за растежа на мускулите, аргинин нитрат намалява дискомфорт, подадена от главоболие, мускулни болки , и харесва. Също така е важно, за детоксикация на тялото отпадъци, и в контролирането на химически дисбаланси.

 

Agmatine сулфат

 

Същество, Agmatine сулфат насърчава по-здравословен притока на кръв, което, от своя страна, насърчава по-ефективно разпределение на хранителни вещества. Това е, което причинява предимно препълнени и по-пълно размера на мускулите и значително увеличение на общото кръвоснабдяване на организма.

 

Сулфат Agmatine е естествено съединение, което е декарбоксилиране продукт на аминокиселината аргинин. Също така е известно, за подобряване на азотния оксид в тялото (NO), Agmatine сулфатподобрява и транспорт на хранителни вещества и хранителни вещества разделяне (което означава повече калории се изпомпва в мускулните тъкани и не се съхраняват като мазнини). Agmatine сулфат също така помощ за насърчаване на по-здравословен притока на кръв.

Има толкова много изследвания върху ползите от Agmatine, това е невероятно. В скорошно изследване, Agmatine сулфат дори за значително увеличаване на производството на някои хипоталамуса и хипофизата хормони, който повишава нивото на тестостерона .

Agmatine сулфат е химическа съставка, която стимулира производството на хипоталамуса на лутеинизиращия хормони (LH) и хормони на растежа (GH). Лутеинизиращ хормони са химически превозвачи, че производството на тестостерон сигнал.

Освен, Agmatine сулфат е ефективен стимулант в производството на инсулин. Казано по-просто, по-добри резултати за производството на инсулин за по-добър отговор на инсулин. Това след това превежда и за развитието на по-пълна, по-съдова тялото по-бързо темпо.

Подобни проучвания са установили, Agmatine сулфат, за да притежават антиоксидантни свойства, които са от основно значение за избавяне на тялото на свободните радикали прозорци строителство , които на практика държат на организма нивото на стреса под контрол. Освен това, като антиоксидант, Agmatine сулфат е да се забави природен процеса на стареене на организма.

 

Екстракт от гроздово семе

 

През последните изследвания, гроздови семена, екстракти от антиоксидантните му свойства са били намерени да бъде по-мощен от тези на витамините С и Е.

Цяла Европа, грозде са традиционно се използва за лечение на редица заболявания. екстракт от гроздови семена,антиоксидант, антиалергично, антихистамин, противовъзпалителни свойства. Днес, в САЩ, свързани с изследвания е установено, екстрактите в гроздовите семена да бъдат еднакво значими от гледна точка на увеличаване на цялостната защита на организма.екстракт от гроздови семена е инструмент за подобряване на дейността на имунната система,помага на организма предпазване от вируси, алергени и канцерогени.

Въпреки това, освен от многобройните ползи за здравето на екстракт от гроздови семена, е на GSE проантоцианидин съдържание, което го прави популярен в общността боди билдинг. проантоцианидини по-голям клас на полифеноли.Полифенолите са по същество антиоксиданти. Антиоксидантите са естествени вещества, които помагат за предотвратяване на увреждане на клетките, причинени от свободните радикали.

И с Jack3d Micro, вие определено ще се мяташе тялото си и да има някои свободни радикали в.

Не само това, но това действа като азотен оксид лупа, което също има синергични ефекти с горните съставки. Тази двойна роля и малка доза, необходима го прави чудесно допълнение към Jack3d Micro!

Също толкова важно, антиоксиданти като проантоцианидини е известно да забавят процеса на стареене на организма. През последните изследвания, гроздови семена, екстракти от антиоксидантните му свойства са били намерени да бъде по-мощен от тези на витамините С и Е.

Екстракт от гроздови семки е един от най-мощните източници на олигомерни проантоцианидини, което го прави сред най-висша антиоксиданти, известни на човека.Освен това, гроздови ремонти екстракт от семена на увредените тъкани. Той също така повишава активността на ензима на кожата и възстановява увредени кръвоносни съдове.

Отделно от това, екстракт от гроздови семенаподобрява когнитивната функция . Тя помага при регулирането на невротрансмитерите в мозъка. екстракт от гроздови семена инхибира разграждането на norepinephirine и допамин, като по този начин тя може да предотврати и дори да служи като средство за преодоляване на заболявания като ДОБАВИ Между другото, екстракт от гроздови семена е сред малкото антиоксиданти, които помощи в защита на нервната и мозъчната тъкан чрез преминаване през кръвно-мозъчната бариера.

 

ЦНС контрактилните система Stimulant ™ – Енергия Време!

 

Както казахме, Jack3d Micro все още има кофеин. Смятаме, че е около 80 mg на лъжица, но не знам със сигурност, тъй като ние не сме USPLabs и това е тяхната собствена формула. Но въпросът е, че тя не е заредена с кофеин – не е нужно много, когато имате такава голяма подкрепа на гласове, като две други съставки по-долу.

Кофеин

 

На учените е, че кофеинът мнение преживява болка тренировка мускулите и преодоляване на хроничната умора с до 48%.

През годините, откакто 15-ти век, кофеинът е може би най-популярния стимулант в лицето на планетата. Мощно в кафето, кофеин се нарежда сред най-изследваните стимуланти днес, с 21 000 проучвания по колана си / също е доказано, да бъде сред най-безопасните стимуланти. С груба средна стойност от 1 изследване на ден през последните шест десетилетия, кофеин е установено, че в полза на човешкото тяло по безброй начини.

Кофеинът е да помогне за попълване на гликоген в мускулите по-бързи темпове , като по този начин го прави за голяма добавка да спомогне възстановяването на мускулите. Изследователите, че кофеин преживява след болка тренировка мускулите и помага за преодоляване на хроничната умора с около 48%.

Освен увеличаване на издръжливостта на тялото и мускулната сила по време на тренировки, кофеин също подобрява познавателните функции и умственото преподаватели от дозиране на мозъка с допамин. Допаминът е по същество невротрансмитер, който предизвиква удоволствието центрове на мозъка. Това дава възможност за по-добро настроение, мотивация и фокус. Японски изследователи са кофеин за увеличаване на паметта и да се предотврати появата на болестта на Алцхаймер. Освен това е било установено, че в някои случаи, кофеин, е по-добре от сън по отношение на подобряване на концентрацията при извършването на моторни дейности като бягане.

, Кофеин е да повлияе на тялото по много начини. Като много мощен стимулант, кофеин предизвиква сърдечна честота да се увеличи, учениците да се разширяват и до свиване на мускулите. Той също така стимулира отделянето на адреналин към тялото, което на практика повишава енергийните нива. Освен това, кофеинът значително подобрява дишането, като поддържа дихателните пътища отворени.

Интересното е, че кофеинът е използван за контрол на телесното тегло.Кофеинът е за увеличаване на метаболизма чрез увеличаване на скоростта, с която тялото разгражда мазнини. Това е, което освобождава мастни киселини, в крайна сметка ги кара да бъдат изгорени. Всъщност, кофеинът е сред най-активните съставки в много хапчета за отслабване.

OK OK OK, ние знаем, кофеинът е страхотно. Но вие не трябва тона от него – това просто причинява странични ефекти! Нужно е само достатъчно, за да получите „оборот“ нагоре (т.е. да си кръвоносната система се движат, така че други съставки могат да правят нещо).

Norcoclaurine HCl (Higenamine)

 

Higenamine е намерен, за да бъде ефективна бета-2 агонисти адренорецепторите, което означава, че се справя добре в насърчаване на бронхиална дилатация и вазодилатация. В действителност, този имот на higenamine е това, което го прави химически агент, който ефективно понижава кръвното налягане и подобрява сърдечните функции

 

HCl norcoclaurine , по-известен катоhigenamine по същество е естествено химично съединение в броя на растенията.най-мощните източници higenamine растителни Aconitum carmichaeli, Aconitum japonicum, Asarumheterotropoide, Gnetumparvifolium, Anonasquamosa и, между другото, Nelumbonucifera.

По принцип, това е основната замяна на DMAA от Jack3d Оригинален. Това дава голяма топлина чрез липолизата (изгарянето на мазнините), а с това идва и голямата производство на енергия – вие трябва да горят тези „освободена“ мастните клетки!

В едно изследване, което е проведено през 2009 г., Higenamine е намерен, за да бъде ефективна бета-2 агонисти адренорецепторите, което означава, че се справя добре в насърчаване на бронхиална дилатация и вазодилатация. В действителност, този имот на higenamine е това, което го прави химически агент, който ефективно понижава кръвното налягане и подобрява сърдечните функции.

Но в същото време, higenamine, след като е доказано, да бъде бета-1 и бета-2 adregenic агонист, повишава сърдечната честота чрез липолиза. Липолизата просто означава освобождаването на триглицеридите съхраняват в мастните клетки. Това е, което прави higenamine ефективно съединение загуба на тегло.

Това го прави невероятно SAFE – не се свива кръвоносните съдове! Проучвания показват, че тя е изключително добре понася, така че страничните ефекти, които са намерени в DMAA просто не са там, за higenamine.

Ние имаме огромен хвалебствена статия по този въпрос, така че можете да прочетете повече в нашия higenamine статия. Той също е известен с търговското наименование „Norcoline ™“ на етикета.

 

3,4-Dihydroxycinnamic киселина (кафеена киселина)

 

Кафеената киселина е сред основните причини, поради които хората, които използват Jack3d Micro практически не може да искате да спрете смазване на тренировки. Особено ефективни, когато те са формулирани и с аргинин нитрат, кафеена киселина в крайна сметка води до невероятната дълготраен помпа / издръжливост комбо

Спомняш ли си как аргинин нитрат насърчава адаптивно обучение , който ви дава дълготрайни помпи ? Се срещне със своя колега кафеена киселина, която добавя анти-умора компонент!

По-известен като кафеена киселина , 3,4-dihydroxycinnamic киселина е сред основните причини, поради които не могат да спрат хората, които използват Jack3d Micro смачкване своите тренировки и не искат да напуснат салона. Особено ефективен, когато се комбинира с аргинин нитрат, кафеена киселина в крайна сметка насърчава невероятно дълготрайна издръжливост, за да отиде заедно с тези земята разбиващ помпи.

Кафеената киселина е антиоксидант и канцерогенен инхибитор. Като такива, кафеена киселина предпазва клетките от увреждане, което се причинява от свободните радикали изграждане на прозорци. Подобни изследвания, че кафеена киселина превъзхожда повечето от другите антиоксиданти, тъй като тя е в състояние на намаляване на производството на афлатоксини от 95%. Освен това, кафеена киселина е естествен агенции, за които е известно, че забавят процеса на стареене на организма.

Здравните експерти са, че ежедневната потребност на организма на кафеена киселина е някъде между 100 mg 500 mg. Препоръчителната дневна доза е достатъчно, за да активирате многото предимства на кафеена киселина и доза тялото си с допълнителна защита срещу редица заболявания, свободните радикали и възпаление.

 

Не на последно място … Да не забравяме и витамин С!

 

Когато тялото получава достатъчно от хранителни източници, витамин С детоксикира и насърчава по-бързи темпове на възстановяване да увредят клетките, които на практика позволява на тялото да се справят със стреса по-добър и по-ефективен начин. Освен това, витамин С подпомага дейността на добри бактерии, като същевременно поддържат вредните под контрол. Освен това, тъй като витамин С е известен антиоксидант, защитава клетките от свободните радикали.

Откакто британските моряци са открили витамин С да бъде средство за предотвратяване на скорбут, винаги е играл централна роля в защитата на организма срещу различни инфекции. Въпреки това, витамин С не е естествено съхраняват в организма, като по този начин трябва да се попълват на редовно.

Естествено, витамин С може да намери в повечето плодове и зеленчуци, сред най-мощните източници, от които са червени и зелени люти чушки лют червен пипер, гуайави, чушки, мащерка и магданоз, зеле, горчица Зелените, градински кресон, броколи, карфиол, брюкселско зеле , китайски цариградско грозде, папая, мандарини и ягоди, сред много други.Въпреки това, в много от днешните хранителни тенденции, достатъчно витамин C изискване е рядко срещано, като витамин С и витамин С, съдържащи добавки още по-необходимо.

Витамин С е известен най-вече за подобряване на имунната система, но този изключително гъвкав витамин играе много важни роли, които влияят върху цялостното здраве на организма.

Когато тялото получава достатъчно от хранителни източници, витамин С детоксикира и насърчава по-бързи темпове на възстановяване да увредят клетките, които на практика позволява на тялото да се справят със стреса по-добър и по-ефективен начин. Освен това, витамин С подпомага дейността на добри бактерии, като същевременно поддържат вредните под контрол. Освен това, тъй като витамин С е известен антиоксидант, защитава клетките от свободните радикали.

Витамин С е необходим за развитието и възстановяването на мускулните тъкани в различни части на тялото. Витамин С подобрява производството на колаген, който е специфичен протеин, който е свързан с производството на кожата, сухожилията, връзките и кръвоносните съдове, между другото. Когато е ранен, например, колаген е активен агент в ремонт на увредените тъкани, по същия начин, че тя е активен агент в съответствие кости, хрущяли, и зъбите в добро състояние. Подобни изследвания също показват, че витамин С СПИН в поддържането на кръвното налягане в нормални здрави нива.

Същество, витамин C подобрява скоростта, с която тялото се възстановява. Освен това, за мъже спортисти, витамин С помага в производството на определени невротрансмитери и хормони. Витамин С също поддържа нивата на тестостерон само като се поддържат нивата на кортизола до минимум. За рязане на теглото, витамин С също е от съществено значение, тъй като той помага в протеиновия метаболизъм. Тя също така насърчава по-добро усвояване на храносмилателната.