Спечелете перална машина Samsung Eco Bubble или хадилник Samsung 3050

1
Добави коментар
pgp

Samsung пренаписва законите на домашния комфорт

Вдъхновен от предизвикателствата на ежедневния живот, Samsung създаде електроуреди, оборудвани с последните технологични иновации и ориентирани към това да ти предоставят лекота на използването.

Научи как новите гами перални машини и хладилници Samsung пренаписват законите на домашния комфорт. Покажи ни с един глас, че и ти си се сблъскал с една от описаните ситуации и можеш да спечелиш перална машина Samsung Eco Bubble или Samsung 3050 Хладилник!

Функциите на електроуредите Samsung са създадени с цел на улеснят живота ти и да ти дадат максимален комфорт във всеки един момент прекаран у дома.

В края на Конкурса, на дата 24 Април 2013 г., на базата на сигурен електронен алгоритъм ще бъдат изтеглени, от всички одобрени Участници, които са записали личните си данни и които са избрали един публикуван закон в 2 раздела („Перални машини“ или „Хладилници“) до датата на заключване на Конкурса – 20 април 2013 г., 23:59:59 часа (включително): 2 победители и 10 резерви за наградите състоящи се в перална машина Samsung Eco Bubble и един хладилник Samsung 3050.

Краен срок за участие: 20 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.