Автомобил уби 5-годишно дете в Гоце Делчев – ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

Автомобил уби 5-годишно дете в Гоце Делчев

25 март 2013
– 20:52
коментари /5/      

снимка: infomreja.bg, архив

Катастрофа причини смъртта на 5-годишно момиченце от Гоце Делчев днес около 16 часа.

Лек автомобил блъснал малката Мария Тодорова на пътя до бившето военно поделение в Гоце Делчев, съобщиха читатели на ИНФОМРЕЖА. 

Детето е починало на място. Шофьорът на автомобила е реагирал светкавично, като сам закарал детето в болницата. Лекарите обаче не могли да помогнат с нищо на момиченцето, тъй като то вече било издъхнало.

Как е станал инцидентът и кой е виновен за него ще доказват разследващите органи, които веднага са започнали работа по случая.

В Гоце Делчев се коментира, че детето е било на ромско семейство, което живеело в района са бившето поделение.

Около 16 часа, незабелязано от близките му, излязло на улицата и попаднало под гумите на автомобил, който в същия момент изпреварвал кола.

Майката разбрала за нещастието, след като шофьорът закарал детето й в болницата.

 

PERUN 893

10:40 – 26 март 2013

Трагедия!
Детето живееше с майка си и сестра си в помещение на старата казарма. Без вода и тоалетна. Сестричката му е поела по онзи път, по който обикновено тръгват младите момичета без здраво семейство. Майката води кучешки живот.
Сградите в казармата се разпадат.
Нека, тези които са ги настанили там да намерят начин да им намерят по-човешки условия.

!!!!!!!!

13:24 – 26 март 2013

На твоето семейство и на децатата ти някой осигурил ли им е условия или сам си се погрижил дета и семейството ти да живеят нормално . Никой не ги е настанил самонастанили са се , и как една майка няма да знае къде е малкото й дете два часа или сега отново шофьорът ще опере пишкира че някой не си гледа децата . Жалко за малката душичка която си отиде по вина на поредните безотговорни родители .

до!!!!!!

13:26 – 26 март 2013

Не е важно само да го родиш

zzk

22:02 – 30 март 2013

A mi ne e i normalno pak da karah kato lud nali(Do!!!!).Vina ima i maikata ama Slancho karahe kato lud ,Tragediq za Maikata i za miloto detence koeto behe mnogo lachezarna i vaspitana Bok da e prosti tazi malka i nevinna duhichka.Jiveq Blizo do tqx i moga davi kaja che tazi maika si izgleda sam sami tezi dechica i sam sami se griji vsqka sekunda za tqx,Taka bilo pisano da stane s tova malko slanchice…………….,A Slancho hte trqbva da si ponese posledstviqta htoto bqhme na gradinkata i vidqhme celiq sluchai ako karahe normalno nqmahe da stane taka………………………..

123

14:31 – 01 април 2013

Zkk kato ste bili na gradinkata,zashto ne napravixte nishto,zashto izgonixte deteto ot tam i to trugna da bqga???Zashto ne se tvurnaxte da pomognete ,a gledaxte bezuchastno???Neznam koq normalna maika,shte pusne deteto si mart mesec boso i bez obuvki???Kato e tolkova dobra maika,zashto socialnite i vzexa decata???I zashto kakata prostituira na tazi vuzrast???Mojem dosta da posporim za sluchaq,a otnosno Sluncho izobshto ne e karal kato lud,a s dosta suobrazena skorost,vse pak imashe i spreli koli!!! A zaradi takiva kato vas,deto po cql den sedqt i komentirat -sme na tova polojenie.Bog da prosti deteto,a na Sluncho da dade sili da preodolee sluchiloto se! Nikoi shofior ne e zastraxovan ot takova neshastie.

архив