Маска-балсам-пилинг за боядисана и суха коса-вино и грозде – Hydra EKS

1
Добави коментар
andrea_iv
andrea_iv

Маска-балсам-пилинг за боядисани коси за дълбоко почистване на скалпа.

Предназначен да проникне в дълбочина на скалпа, за по-богато хидратиране. Гроздето подхранва и намалява раздразнението на скалпа.

Опаковка от 250 мл. Производител: Intercosmo, Италия

Проблем: Косата е боядисана. Това я прави уязвима, порьозна и чуплива. Губи естествения си блясък. Цветът е прозрачен, ненаситен и слаб.

Решение на проблема: Серията Winetherapy е обогатена с екстракт от гроздови семена, естествен антиоксидант. Гроздето е известно и с борбата си с/у свободните радикали. Идеален за боядисани коси.Виното прониква в дълбочина и запазва цвета на косата. Съдържащите се полифеноли, вит. Е блокират свободните радикали и стимулират размножаването на клетките, забавят клетъчното стареене. Виното помага на косата да се възстанови от химическото третиране. Предпазва от агресията на околната среда. С UV филтър.

Резултат: Клиничните тестове доказват, че при редовна употреба на продуктите от серията Winetherapy се постигат видимо по-здрави, лъскави и видимо по-хидратирани и меки коси. Цветът става наситен и плътен. Оцветяването е видимо по-продължително.