Джина Стоева извайва фигурата си с фитнес

12
Добави коментар
mignews
mignews

Джина Стоева чете автобиографията на Паганини докато прави упражнения във фитнеса. Фолк дивата сподели пред камерата на Нова тв, че спазва специален хранителен режим.

“Преди не съм била толкова критична към храната, но фитнес инструкторът Радо ми препоръчва да избягвам мазните и сладките ястия. Повече месо, риба, броколи, авокадо и ядки ме съветва да има в менюто ми. Три пъти в седмицата тренираме с Радо, а в останалите дни си поддържам фигурата с кросчета. Аз съм спортист от много време. Тренирах лека атлетика. Спортът възпитава на дисциплина, но не става без лишения нито в яденето, нито в спането”, разкри Джина.

Тя се похвали, че има гадже, но го държи далече от клуба, в който тренира, за да не й пречи. Наскоро обаче в жълтите вестници се появили статии, които я “обвързват” с инструктора Радо. “Медиите сбъркаха гаджето ми с инструктора. Приятелят ми прочел статия в жълт вестник за нас с инструктора. Пошегува се, че от медиите разбрали “истината” за края на връзката ни”, каза още чалгаджийката.