Диета на Голди Хоун

6
Добави коментар
kozmo
kozmo

Голди Джийн Хоун (Goldie Jean Hawn) е американска актриса, режисьор и продуцент. Тя е носителка на наградата Оскар, която спечелва за дебюта си във филма „Кактус“.
Днес Голди  изглежда прекрасно, макар че е родена в далечната 1945 г. Твърди, че винаги е тежала около 55 кг. Споделя още, че всяко покачване на личното й тегло с 3-4 кг, за нея е било сигнал  веднага да започне диета. Така е възпитавала  и дъщеря си Кейт Хъдсън, която днес е една от най-привлекателните жени в киното.
Диетата на Голди Хоун е базирана на различни храни, които не се смесват. За девет дни според актрисата могат да се свалят до 5 кг, без да се гладува.
Първи, втори и трети ден – яде се само кафяв ориз, много добре сварен, без сол и мазнина. Количеството не е ограничено, което не значи да се преяжда. За овкусяване могат да  се използват соев сос или зелени подправки – копър, магданоз, прясна мащерка.
Последно хранене – 18.00 ч.
Четвърти, пети и шести ден – яде се само пилешко бяло месо – варено или печено.
Последно хранене – 18.00 ч.
Седми, осми и девети ден – ядат се само ябълки. По 2-3 ябълки на 5 приема. Допустимо е ябълките да са печени, но не и подсладени.
Не се конкретизира час на последното хранене.
Важно – пие се достатъчно вода, желателно е около 3л., но не по-малко от 1,5 л. Допустим е зелен чай без подсладител.