Кога е най-добре да си родите дете – АСТРОЛОГИЯ – Статии

9
Добави коментар
mikael
mikael

Всяка година на рождения си ден ние получаваме енергия, която ни подхранва през следващите дванадесет месеца и която определя характера на събитията през този период.Качеството на енергията и характерът на събитията се определят от планетата управител на деня от седмицата, в който се е паднал рожденият ни ден в съответната година.

Например човек е роден на 23 юни.

През 1999 година този ден е бил сряда, през 2000-ата – петък, през 2001-ва – събота.

Срядата е под властта на Меркурий и от 23 юни 1999-а до 23 юни 2000 година човекът е живял под влиянието на Меркурий.

Знаейки за характера на своите настоящи и бъдещи планетни „началници“, жените могат да предскажат колко тежки или приятни ще бъдат за тях предстоящата бременност и раждане, могат да планират раждането на дете за най-благоприятен за това период.

Ако зачеването е станало през годината след рождения ви ден, който се е паднал в неделя, бременността ще ви направи щастливи, защото неделя е под шефството на Слънцето – планетата на радостта, любовта, щастието. Дори да не се чувствате добре, душата ви ще бъде преизпълнена от блажения трепет, че давате живот на друго същество. През година на Слънцето обаче не бива да мислят за рожба онези, които имат болно сърце, тъй като Слънцето управлява сърцето и бременността може да усложни проблемите с този орган.

Ако сте заченали в година, когато рожденият ви ден се пада в понеделник, бременността ще ви донесе физически и духовни страдания. Понеделник е „владение“ на Луната – планетата на сълзите и емоциите. Под влиянието на Луната бременните непрекъснато се притесняват за нещо, всичко ги боли и нищо не може да облекчи страданията им. Луната е „отговорник“ по темата майчинство и детство, ето защо именно в година на Луната у много жени се пробужда майчинският инстинкт. Мнозина решават да продължат рода в такава година и в резултат на това бременността и раждането им минават така, както е казано в Библията – в мъки.

За деловите жени, за които поради липса на време не са желателни проблеми с бременността, най-добри за зачеване и раждане са годините на Марс и Меркурий, когато техният рожден ден се пада във вторник или сряда. Марс е планета на скоростта и в такава година може да се роди недоносено, но напълно здраво дете. Марс е мъжка планета, затова в такава година бременните се чувстват силни, решават проблемите си рационално без излишни емоции.

Меркурий е планетата на лекостта и бременността през такава година минава леко, коремът е съвсем малък, а раждането – максимално безболезнено. Ако зачеването е станало в година на Юпитер или Венера, тоест в годината след рожден ден, паднал се в четвъртък или петък, има риск от силно напълняване.

Юпитер е планетата на обществения живот, затова в такава година на бременната ще й е трудно да си стои вкъщи и да се наслаждава на очакването на дете. Ще я потиска невъзможността да живее пълноценен живот. Така че в такава година е най-добре да се сдобият с потомство домакините, които нехаят за правене на кариера.

Бременността в година на Венера освен добавката на килограми ще донесе и удоволствие, тъй като Венера е планета на насладите. chudesa.net