Роднини и приятели сбъркаха гроба на племенника на Фатик!

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Смут настъпи на погребението на 20-годишния Исмет Тюркмен, който загина при адска катастрофа в столичния квартал “Княжево”, пише в новия си брой вестник „ШОУ“.Роднини и приятели на племенника на легендарния Фатик масово се губеха и закъсняха за церемонията. Подлъгани навярно от високия социален статус на загиналото момче, те се насочваха с колите си първоначално към скъпарските частни гробища в Бояна, където място за вечен покой си е запазила дори Лили Иванова. Охраната обаче неизбежно ги връщаше и едва тогава те разбираха, че всъщност погребението, за което са тръгнали, е в “простонародните” Боянски гробища, на метри надолу. В един момент там дори се стигна до леко задръстване от баровски автомобили. Едни, разбрали грешката си, искаха да се изнесат от паркинга, а други тепърва идваха и нямаше още кой да им каже да обърнат. Навярно тези грешки наложиха насроченото за 12 часа по обяд погребение да позакъснее.

Исмет Тюркмен бе погребан в запазения за фамилията парцел, където лежат чичо му Филип Тюркмен-Фатик и дядо му – легендарният Исмет Шабан.

ВСИЧКО ЗА ПОГРЕБЕНИЕТО НА ИСМЕТ И ЗА МЪРТВИТЕ ОТ КЛАНА „ФАТИК“ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК „ШОУ“, КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА