Хората с най-абсурдни телесни аномалии

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Много жени се борят с килограмите в опити да намалят размера на талията си и поне да се доближат до перфектните 60-сантиметрови размери. Кати Юнг обаче има обратния проблем. Тя е жената с най-тънка талия в света, след като години наред пристяга с корсет кръста си и днес вече е талията ѝ е достигнала заветните 38 сантиметра.

По света съществуват и други фрапантни примери на хора, чиито фотоси изглеждат абсурдни и обработени с фотошоп, но всъщност са повече от реални.

Рускинята Светлана Панкратова например е рекордьорка по дължина на краката. Долните ѝ крайници са цели 132 сантиметра при обща височина на тялото 196 сантиметра.

Може би ще се стъписате при вида на странното окосмяване на Вивиан Уийлър и Радхакант Бажпай. Въпреки че е представителка на нежния пол, Вивиан се слави като дамата, която не се притеснява от гъсто обраслата по лицето ѝ брада.

Индиецът пък е притежател на най-дългите цели 25-сантиметрови косми, стърчащи директно от ушните му миди с тенденция да продължават да растат.

За да видите тези и други причудливи визуални особености на реални хора като жената с 8-метров маникюр или момичето с 7-сантиметров език, надникнете в галерията на Jenite.bg