Google+ пусна профилни снимки с анимиран GIF

2
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

Ползването на анимирани gif изображения в Google+ не е нещо ново. Тази възможност е налична още от самото начало. Новото от днес е възможността да се ползва анимирано gif изображение като профилна снимка.

Ето и поста на Matt Steiner от Google, който пръв съобщи за тази възможност. 

Това става лесно, просто качвате анимирано gif изображение за профилна снимка и всички, които отворят вашия профил в Google+, ще видят вашата анимирана снимка както през браузъра на компютъра си, така и на мобилните устройства като смартфон и таблет.

Google+ са ограничили видимостта на анимираната gif профилна снимка, така че анимацията да не се вижда в новинарския поток, а само като снимка на профила. Само си представете какво би се случило, ако всяка профилна снимка до пост в Google+ мърда… Възползвайте се от тази възможност и споделете впечатления.

А трудно ли се създават анимирани gif? Можете да разберете, като потърсите в Google “How to create a gif”.

Снимка: Google+

Теми: gifGoogle+Matt Steinerанимирани изображенияъпдейт

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile