Най-после! Палавата Нивес Целзиус се съблече за германското FHM

10
Добави коментар
digger
digger

Палавата футболна съпруга Нивес Целзиус най-накрая сбъдна мокрите сънища на цяла Германия и се съблече за местното издание на FHM.

Съпругата на хърватския защитник на Карлсруе Дино Дръпич свали дрехите за радост на хилядите си почитатели. Освен това тя разкрива още доста пикантна информация за себе си и …секса.

”Ние с Дино винаги мислим за новости и разнообразие в сексуалния ни живот и чак по-късно се насочваме към леглото…”, откровеничи Нивес.

”Може да се каже, че сме ексихибиционисти. Сексът е хубав, ако имаш готин партньор. Мястото, където се практикува, пък може да го направи още по-хубав”, допълва Целзиус.

”Потя се по време на всеки мач, в който играе Дино. Дори навън да е толкова студено, че водата да замръзва, щом съм на мач горя постоянно”, откровена е Нивес.

И още: „Аз съм нервна, гриза си ноктите и проклинам през цялото време на мача. Но за щастие никой не разбира. Дано Карлсруе да бие по-често, защото иначе скоро ще съм без маникюр.“

„Края на сезона може да го отпразнуваме със секс на стадиона…”, завърши най-горещата футболна съпруга в Бундеслигата, която стана известна с това, че е правила секс с мъжа си в центъра на игрището на стадион „Максимир“ в Загреб, докато Дино бе играч на Динамо.

В Германия измислиха нова единица за топлина: ”Горещо, по-горещо – Нивес Целциус”!

ФОТОГАЛЕРИЯ от горещите снимки на Нивес Целциус във FHM може да видите ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯ на голите снимки на Нивес Целзиус може да видите ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯ НА палавата Нивес Целзиус можете да видите ТУК!!!