Малките Кардашиян по пътя на сестрите си

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Отдавна познаваме Кендъл Дженър. Една от най-малките представителки на клана Кардашиян може да е само на 17 години, но от дълго време успешно се изявява като модел, риалити звезда, а вече и бизнес дама.

Най-слабата представителка на звездното семейство публикува снимка в Instagram, на която е облечена с топ от модна колекция, дело на нея и по-малката й сестра Кайли. Линията носи калифорнийско усещане и е разработена в колаборация с PacSun.

„Гледахме как сестрите ни разработват собствена модна линия и когато възможността дойде при нас, ние просто го направихме. Винаги сме се интересували от мода, затова просто грабнахме момента и той проработи перфектно“, заяви преди време 15-годишната Кайли в интервю.

Големите сестри Кардашиян вече имат издадени 2 книги. Малките сестри Дженър в момента пишат научно-фантастично четиво за деца и възрастни.

Изглежда, че майката Крис Дженър е свръхамбициозна, що се отнася до децата й. Защо иначе ще пуска от толкова рано всичките си дъщери във водовъртежа на хайлайфа?

Ако искате да научавате още любопитни новини от живота на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!