Кои са най-апетитните женски дупета в света

10
Добави коментар
sianaantoinieva
sianaantoinieva

Те са красиви, сексапилни и желани. Жените ги боготворят, а мъжете не спират да мечтаят за запазената им марка – апетитното дупе.

Тези красавици успяха да превърнат диетите в табу и доказаха, че критериите за женственост и красота се променят във времето, но константен остава само стремежът към изваяно, стегнато и некльощаво тяло, пише Невена Тодорова в новия брой на сп. „Бюти“ (Beauty.bg).

Дженифър Лопес

Тя е еталон за сексапил. В небосвода от хиляди звезди Джей Ло намери своята пътечка към славата, прокламирайки красотата на извивките на женското тяло. Отрече диетите и показа, че жената може да бъде истинска само когато не се лишава от естествените си форми.

Задните части на Дженифър Лопес са най- сниманите в историята на Холивуд. Всяко нейно дефиле по червения килим предизвиква луда еуфория от страна на фотографи и журналисти. Тя знае, че дупето е нейният коз, и затова не пропуска да позира в примамлива секси поза, обръщайки глава елегантно назад.

Джесика Алба

Тя притежава едно от най-оформените и красиви дупета. Не е пищно, но се отличава с голям и красив релеф. Актрисата не крие, че то не й е природна даденост. Джесика произхожда от семейство, страдащо от наднормено тегло. Зад изящната й фигура се крият дълги часове на тренировки и много добре подбран хранителен режим.

Строгата дисциплина е цената, която тя ежедневно плаща, за да бъде горда носителка на многобройни призове в класации за най-сексапилна жена на планетата, най-желана знаменитост, най-изкусително дупе, най-красиво тяло в Холивуд и много други.

Вида Гуера

Тя е извън стереотипите на познатите ни еталони за красота. Вида Гуера е пищна, но в нея има нещо неустоимо, животинско и притегателно. Кубинката е притежателка на едно от най-големите и секси дупета в света. Дамата с топла кръв е уверена в излъчването и влиянието си върху човешките нагони.

Започва кариерата си на модел своеволно. Снима се в домашни условия и изпраща фотосите на еротичното издание FHM. Хората в екипа му са шокирани и раздвоени. Да, тя е хипер секси, но няма нищо общо с досегашния избор на момичета, които публикуват.

Все пак списанието рискува и печели. Вида Гуера превзема еротичните мечти на мъжете и се превръща в истинска сензация. Дупето й е голямо, но и женствено. Прекалено закръглено, но и неустоимо и й печели скъпи договори за реклама.

Ким Кардашиян

Началото на нейния звезден път започва с домашно порно клипче с рап звездата Рей Джей. Интернет е залян от сексапила на порочната брюнетка. Всички искат да узнаят нещо повече за красавицата и най-вече, за изкусителното й, голямо дупе.

Тя, от своя страна, благосклонно задоволи любопитството им и преди време се появи на корицата на „Плейбой“. Броят се преврърна в един от най-тиражираните за годината. Оттогава насам Ким постоянно е следена от множество папараци, които снимат всяка нейна стъпка, любовна авантюра и ексцентрично облекло.

Бионсе

Според класацията на „Сън“, Бионсе е жената, която умее най-добре да танцува с дупето си. То кара всяко момиче да почувства още по-близка красивата звезда и да си каже: „И аз мога“. От своя страна, певицата държи на естественото излъчване и превръща позакръглените си части в истинска „любовна марка“.