Семпло, но стилно! Вижте дома на Берен Саат

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Семпло, но стилно! Вижте дома на Берен Саат

Семпло, но стилно! Вижте дома на Берен Саат 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Ето къде живее звездата от „Забранения плод“

Тя е смятана за най-скъпоплатената актриса в Турция, но въпреки огромните си хонорари живее доста скромно. Турската звезда Берен Саат живее в скромен апартамент в центъра на Истанбул.

Ето го домът на Берен Саат

Пресата дълго време твърдеше, че актрисата планира да си построи имение край Босфора, но това все още не е факт. Самата Берен е категорична, че не планира да харчи 1 000 000 долара за жилище, тъй като харесва скромния си дом.

Актрисата, която наскоро се сгоди за турския певец Кенан Догулу е щастлива с малкия си, но скромен дом. Освен с него Берен разполага и с извънградска вила, а също и с огромно имение в Калифорния. Последното принадлежи на половинката на звездата, но актрисата вече го счита и за свой дом. Двамата дори прекараха известно време там миналото лято.

За разлика от луксозните домове на други турски актриси, домът на Берен е доста скромен. Самата актриса обаче се чувства удобно в него и не смята да се мести. Все пак звездата мисли и в перспектива. И споделя, че ако един ден стане майка би преразгледала решението си. И би потърсила по-просторно жилище.

Новият си дом Берен сама проектира и обзаведе. На няколко пъти тя бе засичана от папараци на среща с архитекта, с която обсъждаше промените в него.

Клюки.вс препоръчва и: