7 часа шоу и 12 музикални гости ще се качат на сцената на DJ DIASS в подкрепа на албума „WELCOME TO BULGARIA“

5
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

7 часа шоу и 12 музикални гости ще се качат на сцената на DJ DIASS в подкрепа на албума „WELCOME TO BULGARIA“

Седем часа ще продължи концерт промоцията на втория албум на най-успешния нов български ди джей DIASS, който ще представи своята музикална линия точно в полунощ на 30 март в зала „Рейнбоу плаза“.  В подкрепа на „Welcome to Bulgaria“ публиката и гостите ще видят изпълненията на вече утвърдени певици като Веси Бонева, Маги Джанаварова, Донна, Дива и Силвия Трифонова.

За да подкрепят DJ DIASS, със свои сетове в съботната вечер ще участват и DJ Стивън, DJ Ясен Петров, DJ Джорджо Би и DJ D-Trax. Силно международно участие в промоцията на DJ DIASS ще направят роденият във Франция DJ Peter Brown и популярният електро прогресив DJ Gav Frazer.

Модно ревю, светлинно шоу и екзотични коктейли ще допълват шеметната промоцията в „Рейнбоу плаза“. Интерес към събитието са проявили фенове от цялата страна, очаква се те да пристигнат с автобуси от различни градове. Множество ВИП гости ще наблюдават шоуто от балкона на залата! Организаторите съобщават, че достъп до събитието ще се осъществява чрез билети, които са пуснати в мрежата на Eventim и чрез покани за най-големите ценители на качествената хаус музика.

Ето и малко повече информация за гостите от чужбина:

Гав Фрейзър започва да пуска музика, когато е на 15 години. В началото на своята кариера той е продуцент на музиката си, а по-късно започва да записва за „Baroque Records“.

Гав Фрейзър е популярен с налагането на  прогресив транс стил. В последната година продуцира и пуска предимно хаус музика – фънк и електро прогресив. Гав Фрейзър става изключително популярен в клубовете на Южна Ирландия, както и с участията си на DJ фестивали в Норвегия и Амсетрдам. Работи със звезди като Cosmosis, John 00 Fleming, Andromeda, Krueger & Coyle, Fergie, Chris Cargo и Ian Brown.

Питър Браун е роден във Франция. Кариерата му започва от нощните клубове.

Преди да се установи за постоянно в Барселона, Испания, неговата най-силна страна е хаус музиката. През последните три години името на Питър Браун става изклюително популярно сред клубната публика по целия свят. Запомнящи се турове прави в Австрия, Русия, Тунис, Мароко и Египет.  Това нарежда Питър Бран сред най-известните DJ в света.