Шампоан против пърхот професионален – Purity EKS[204992]

1
Добави коментар
andrea_iv
andrea_iv

Шампоан против пърхот професионален – Purity EKS

За почистване на скалпа. Пърхотът е  причинен от лющене на кожата. Това често е свързано с наличието на микроорганизми, които причиняват сърбеж и раздразнение на кожата на главата. Обогатен с водорасли Canaliculata Pelvitia, специфични активни съставки Piroctone Olamine, почиства и овлажнява, възстановява хидролипидния слой и намалява образуването на люспи по скалпа. Успешен в борбата с повечете познати дерматити по скалпа.

Purity шампоан с почистващо и успокояващо действие.
• почиства и освежава кожата на главата
• намалява образуването на пърхот
• мощен антиоксидант
• оставя косата лъскава и мека на допир

Начин на употреба: Използвайте при всяко миене минимум четири седмици. Прилагайте на мокра коса с масажиращи движения като наблягате на натиска с върха на пръстите върху засегнатите участъци. Оставете да подейства 2-3 мин и обилно отмийте с вода. За по-добро въздействие ползвайте в комбинация с Purity пилинг (виж видеото) и на финала приложете 1/2 ампула от същата серия.

Опаковка 200 мл. Производител: Intercosmo, Италия

Проблем: Пърхотът се причинява от натрупването на зрели епителни клетки, които не се отделят нормално от скалпа и образуват “люспи”. Това води до натрупването на микроорганизми (дрожди) и появата на сърбеж и раздразнение на скалпа.

Решение на проблема: Серията Purity съдържа водораслото Pelvitia Canaliculata, на което се дължи хидратиращият и пречистващ ефект. По този начин се разрешава дълготрайно проблема пърхот.

Резултат: Клиничните тестове на университета в Павия Италия доказват, че след 30 дневна употреба на продуктите се постига 97% изчистващ ефект.