РОЗОВ КОН?! Вижте коя е тази звездна красавица

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

РОЗОВ КОН?! Вижте коя е тази звездна красавица

Това е прекалено дори за нея!

Трябва да си признаем, че това не сме го очаквали дори от нея?! Ексцентричната моделка, актриса и писателка Кейти Прайс се маскира като розов кон за 5-я рожден ден на модната си линия KP Equestrian. Последната колекция е посветена на конната мода, ето защо и Кейти носи поло шърт от линията си, но останалото е някак в повече.

Кейти Прайс е огромен розов кон

Като един истински кентавър Кейти Прайс, известна и като Джордан, имаше тяло на кон, завършващо с торса и главата на човек. Разбира се всичко беше в розово. Като се започне от тялото на коня – розово, поло фланелката – розова, гримът на Кейти – розов, огромната коса, наподобяваща истинска грива – розова, единствено лъскавите обувки на огромна платформа бяха бели.
Дали идеята за огромния розов кон не е била на 5-годишната й дъщеричка Прицес Тиаами или Кейти е на път да прекрачи всички граници на нормалното и допустимото?
Напомняме ви, че в момента Кейти очаква четвъртото си дете. Тя обяви бременността си през февруари. Кейти сключи брак за трети път на 16 януари тази година. Настоящият й съпруг Кийрън Хейлър е строител и почасов стриптизьор.
А сега нека ви припомним как изглежда Кейти Прайс, когато не се вживява като кон или кентавър или кой знае още какво:

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: