Певица ще краси листата на ДПС в Шумен

3
Добави коментар
mignews
mignews

Певицата Наргиз Саидова (42 г.) е предложена от местната общинска организация на ДПС в Шумен от гражданската квота. Тя е учителка по английски и руски език в голямото СОУ „В. Левски“ в Шумен, но е записала няколко албума в „Пайнер“. От майка си, покойната Бела Саидова, професор в Шуменския университет, знае руски език, а от татко си Мехмедемин Саидов – турски.

 „Очаквам да имаме двама депутати от ДПС-Смолян, от които единият да стане министър, другият – зам.-министър, а третият и четвъртият автоматично влизат в парламента. Няма да е смело, ако кажа, че от тези четиримата двама ще са от гражданската квота“, заяви вчера областният лидер на движението Салих Аршински.

Бивш учител по религия в село Брезница е номиниран от така наречената гражданска квота на ДПС за депутат в Пиринско. 35-годишният Мехмед Хаджи е получил подкрепата на партийните структури на ДПС в селата Брезница, Корница, Лъжница и Буково. Тенденцията хора на изкуството и спортисти да влизат в листите на ДПС няма да бъде толкова силно изразена в Хасково. Това казаха за „Преса“ от областното ръководство на партията. От няколко дни в Хасково се говори, че на предно място в листата на ДПС може да попадне и бившия зам.-министър на транспорта в кабинета на тройната коалиция Юджел Атилла.