Джъстин Бийбър бил джигит

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Тийнсензацията Джъстин Бийбър е гад на колела, карайки със 160 километра из тихия си квартал и заплашвайки живота на малки дечица и кучета, твърдят негови съседи. TMZ съобщава, че освен джигит, Бийбър е и голям скандалджия. Един от съседите му завел дело срещу него за побой след разгорещен спор в имота на певеца в изключително ексклузивния затворен жилищен център Калабасас. Охранителите на Джъстин твърдят, че съседът полудял заради шумните партита в къщата на Джъстин. Съседите обаче разказват друго.

TMZ научи, че мъжът, който се спречкал с Бибър, е казал на полицаите, че тийнсензацията кара “изключително безотговорно” из квартала със своето Ферари. Според мъжа, чието хоби са спортните коли, оценява скоростта на Бибър на около 160 километра в час. Той е казал още на полицаите, че е много притеснен от поведението на певеца, защото Джъстин пили гуми из улиците, докато жена му разхожда домашния любимец.

По думите на мъжа, на улицата си играят и много деца, заради пролетната ваканция и Бийбър застрашава целия квартал. Редица съседи подкрепиха твърденията му. /БЛИЦ