Красотата след 40: Методът на Кортни Кокс

1
Добави коментар
lozanov
lozanov

Актрисата Кортни Кокс е на четиридесет и седем. Лека диета и физически упражнения от инструктора  Трейси Андерсън и помагат  да  поддържа младостта си. Фенове казват, че тя изглежда два пъти по-млада. Може би това е преувеличено, но е факт, че Кортни не изглежда на 47, това е сигурно.

За тренировките на Трейси Андерсън се говорят  легенди. Сега тя е един от най-известните фитнес консултанти сред звездите. Резултатите от работата и си личат при Мадона, Гуинет Полтроу, Кейт Хъдсън, Виктория Бекъм.

Много наблюадетли обаче не харесват нейния подход. Макар да трябва да се отбележи, че нейните клиенти изглеждат стройни и млади, но за сметка на това те  губят всички такива женски украшения като талия, прекалено са напомпани, макар и стегнати, пише mycharm.

Трейси кара клиентите си да се занимават във фитнеса четири пъти седмично.

По отношение на храната  Кортни Кокс се опитва да яде само здравословна храна, но признава, че понякога си позволява  и хляб и масло, и паста със сосове.

Кортни също яде много сирене и ядки, и то качествени продукти за борба със стареенето. Закуска – кафе, за обяд – пилешка салата,  за вечеря – пилешка пържола или риба със зеленчуци.

Актрисата обича своята възраст  и това е една от тайните и. Тя е уверена, че с годините жените получават определени предимства и може да изглеждат много по-добре, отколкото в по-ранни години.
Кортни също така пие много вода, а това е една от основните тайни на младостта, смята тя.