Шампоан с кератин за трайно изглаждане Liss Lover Shampoo – EKS[206862]

1
Добави коментар
andrea_iv
andrea_iv

Шампоан с кератин за трайно изглаждане Liss Lover Shampoo – EKS

Иновативна система с аминокиселини и хидролизиран кератин за трайно изглаждане на къдрава или вълниста коса с трайно премахване на чупливостта с резултати, които траят до 100 дни от третирането. Косата е гладка и мека, естествена, структурирана така, че да подхожда на вашия стил.

Високо ефективен шампоан, предназначен за изглаждане/изправяне на коса. Без съдържание на формалдехид. Кератина, който присъства в състава се присъединява към кератина в косата и трайно се установява, придава и екстремен блясък, който остава дори и след честото миене или боядисване.

Третирането улеснява и намалява значително времето за финализиране в пъти по-лесно и ефективно при използване на преса. Неутралното Рн, съчетано с киселата среда на Балсама позволява преструктурирането на косъма. Препоръчва се ползване преди изправяне с четка и сешоар,както и за удължаване на ефекта на изправяне трайно на косата.

Защо хидролизиран кератин? – Кератинът е протеин. Той е основния градивен елемент на косата. Увреждането на кутикулата на косъма може да доведе до загуба на кератин. Това води до начупване на косъма. Продуктите съдържащи кератин за коса могат да попълнят липсите в кутикулата.

В лабораториите на Intercosmo използвайки процеса на взаимодействие на веществата с водата (хидролиза) образуват съединения чрез които извличат кератин от перата на птици и от вълната на овцете. Това е обратим химичен процес, при който молекулите на разтвореното вещество встъпват във взаимодействие с диполите на водата. При този нежен, да го наречем, начин на обработка се запазват аминокиселините в кератина.

Защо аминокиселини? – Красотата на косата се нуждае от много протеини. Това се дължи на факта, че косъмът е съставен предимно от тях. От своя страна пък протеините са съставени от аминокиселини. Ако добавите повече аминокиселини и протеини към храната си, това ще е от полза и ще подобри растежа на косата. Многото аминокиселини в кръвта помагат за по-бързото изграждане на протеини, което подпомага растежа на косъма.

Една от най-бързо растящите клетки в човешкото тяло е фоликула на косъма. Ако до него достигат достатъчно аминокиселини, косата става здрава и красива.

За домашна употреба. Дерматологично тестван

Начин на употреба: Нанесете на мокри коси. Масажирайте 1-2 минути и изплакнете.

Опаковка от 250 мл. Производител: Intercosmo, Италия