Цирк! Превърнаха „Къртицата“ в „Шоуто на Денис Родман“

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Цирк! Превърнаха „Къртицата“ в „Шоуто на Денис Родман“

Иван и Андрей тотално се изложиха

Пълен крах претърпя снощния лайф на „Къртицата“ . Водещите Иван и Андрей тотално се изложиха коментират зрители. Продуцентите, които повече от десет години се занимават с шоубизнесq се държаха като пълни новаци пред камерите. И вместо да покажат какво са научили, превърнаха предаването си в скучен дебат.

Превърнаха „Къртицата“ в „Шоуто на Денис Родман“

„Това „Къртицата“ ли беше или „Шоуто на Денис Родман“?“, пишат зрители в мрежата. Близо два часа телевизионерите бистриха политика, отношения и поведението на Денис, за чиито гафове почти нищо не се разбра. Поканените в студиото водеха безсмислен диалог, а гост—звездата бе показан пред всички като екзотично същество от цирка.

Публиката доста остро прие видимото неумение на водещите да се справят със ситуацията. Предаването не само, че премина времевото си ограничение, но Иван и Андрей се изложиха тотално като водещи.

„За какво докарахте Денис Родман в шоуто? За да се покажете ли?“, недоволстват зрители. „Въбоще не показахте на зрителите какво толкова е направил Денис, че да гледаме 2 часа как като на селска седянка няколко човека (които казаха, че и те не са видели много), обсъждат възпитанието му.“, пишат други. Всеобщото мнение е, че баскетболната легенда като цяло би бил интересен гост, но Иван и Андрей до такава степен се увлякоха с него, че превърнаха „Къртицата“ в шоу посветено на него.

Къртицата ep3 част1 / 28.03.2013 by cool12312

Клюки.вс препоръчва и: