Първите шест имена от афиша на Spirit Of Burgas 2013 вече са ясни!

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Spirit Of Burgas 2013 вече трупа артисти на главната си сцена! Гответе се за:

Rizzle Kicks

У нас чаровните британци пробиха с поклащащия хит „Mama Do The Hump“, превърнал се в един от най-продаваните сингли на 2012-та. Енергичните и забавни живи участия им донесоха славата на страхотна фестивална банда. В момента Rizzle Kicks работят по втория си студиен албум, парчета от който ще можем да чуем на SPIRIT of Burgas 2013.

Selah Sue 

Кариерата на Selah Sue е като приказка, в която мечтите се сбъдват. Тя израства в малко белгийско село. Започва да пише песни още като тийнейджър, без изобщо да се надява, че един ден ще стане певица. Вече 23-годишна, Sleah Sue е повече от добра певица и приема заслужени поздравления таланта си. Звездата й у нас изгря с парчето „This World“, което бе включено в съблазняваща реклама на сладоледи. Така, само с краткотрайното участие като фон на вампирските ласки в рекламата, младата чаровница се намести в сърцата на българските фенове на музиката.

Chase & Status DJ Live (отново с MC Rage) 

Chase & Status сътвориха едно от най-шумогенериращите партита на Spirit of Burgas 2012, което вероятно е причината да са едно от най-исканите имена от феновете за 2013-а! Двамата британци се завръщат у нас отново в компанията на MC Rage.

Little Roy 

Little Roy е легенда в реге средите. Той е сред първите ямайци, които започват да популяризират растафарианството извън границите на Ямайка и един от първите реге изпълнители, които бележат комерсиални успехи с реге парчета. Последният му албум – „Battle for Seattle“, който е с реге кавъри на песни на Nirvana, причинява истинско земетресение в музикалните среди. Би Би Си го определя като „Смела и брилянтна колекция от кавъри“, а Ноел Галахър изригва с „Това е може би най-великото нещо, което някога съм чувал!“

Che Sudaka 

Емигрирайки от Аржентина и Колумбия, Che Sudaka попадат в Барселона, където случайна среща ги отвежда на една от най-големите световни сцени. С усърдна работа, много креативност и още повече увереност в успеха, музикантите печелят уважението и симпатиите на публиката, както и репутацията на една от най-живите и луди групи на живо.

Enter Shikari 

Британската банда Enter Shikari дебютира през 2003 г. Трудно някой би се наел да определи стила им, но определено е микс, който се харесва на феновете.

Тези шест банди/артисти вече са потвърдили участието си на шестото издание на родния фест, което тази година ще озвучава Централния плаж в Бургас на 27 и 28 юли.

Очевидно организаторите и тази година залагат на еклектичната смесица от артисти от всякакви жанрове, които трудно могат да бъдат разпределени тематично в отделните вечери. 

Лимитиран брой промоционални билети за феста са вече в продажба в мрежата на Евентим на цена от 99 лв.