Пролетни промоции в „Технополис“

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Пролетта дойде, а с нея и новите специални оферти от верига хипермаркети „Технополис“. Пролетта е и сезонът, в който всички водещи производители на телевизори пускат новите си линии и модели на пазара. Още по-актуална е тази тема през настоящата година, в която се очаква България да премине от аналогов на цифров телевизионен сигнал. Именно това е причината много семейства да се замислят за подновяване на своя телевизор.

За първи път на пазара „Технополис“ ще предложи върховия нов модел от новото поколение 2013 г. – 3D SMART LED телевизор SAMSUNG UE-40F8000 с четириядрен процесор и функция за гласов и жестов контрол. Телевизорът е на промоционална цена 2899 лв., като в комплекта влизат 2 броя 3D очила и SMART дистанционно управление.

Новата линия телевизори на PHILIPS залага на технологията Ambilight, която добавя ново измерение към зрителното изживяване. Това е функция, чрез която стаята се изпълва с цветовете на телевизионния образ и оптически увеличава размера на телевизора, като излъчва динамично променяща се светлина върху стената зад него. Уникалната технология на Philips е налична в моделите от серии 5000 и по-високи. За 1599 лв. се предлага 42-инчов модел с Ambilight технология и подарък Skype камера и 2 броя 3D очила. Актуалните модели 3D SMART телевизори от марката Panasonic въвеждат друга много удобна функция – персонализиране на стартовия екран. Чрез нея всеки потребител сам настройва началния екран на телевизора си, така че да има бърз и лесен достъп до любимите си приложения. Цените на тази линия телевизори започват от 999 лв. за 32-инчов модел.

Топлото пролетно време предразполага всеки да излезе и да се разходи навън, но за да не се откъсвате от работните си задължения и комуникация, можете да се възползвате от специалната оферта на „Технополис“ за таблет ACER ICONIA B1-A71 на промоционална цена 299 лв. Компактният таблет разполага с 1.2 GHz двуядрен процесор, 16 MB памет и съвременна операционна система Android 4.1 Jelly Bean. За любителите на екстремни спортове на специална цена 879 лв. се предлага хитовата ударо- и водоустойчива камера Go Pro HERO 3 BLACK EDITION. Тя е по-малка и по-лека от своите предшественици, оборудвана е с 12-мегапикселов сензор и прави до 4К видеозапис. Освен това разполага с вграден Wi-Fi и Wi-Fi дистанционно управление, което значително улеснява работата с камерата. Промоцията в „Технополис“ включва и подарък microSD карта SANDISK 16 GB ULTRA. Ако вече се замисляте за пролетна ваканция и пътуване, можете да се възползвате от промоционалната оферта за навигация GARMIN NUVI 2455 LM за 339 лв. Тя се предлага с инсталирани карти на България и Европа и с безплатна доживотна актуализация на картите. За да запечатате спомените от своето пътуване, можете да изберете и някой от новата линия фотоапарати на SONY. Моделът DSC-WX60 е на топцена 349 лв. и подарък 4 GB SD карта.

Срещу парите си ще получите компактен фотоапарат с 16,2-мегапикселов светлочувствителен сензор, оптична стабилизация с активен режим и възможност за запис на Full HD видео.

Пролетта е и време за основно почистване и освежаване на дома. Ако изберете прахосмукачка PHILIPS, можете да се възползвате от промоционалната оферта за 30-дневен тестов период на уреда. Това означава, че имате право в срок от 30 дни да върнете закупената прахосмукачка, ако тя не отговаря напълно на очакванията ви. Тази промоция важи и за много други уреди от продуктовата гама на PHILIPS. Можете да изберете модерен фотоепилатор, с който лесно и безболезнено да се радвате на гладка кожа и дълготраен ефект.

Много домакинства избират да подменят старите си енергоемки уреди с нови енергоспестяващи. Добро предложение за това е енергоспестяващaта пералня Hotpoint-Ariston WMF 722 EU с енергиен клас А. В „Технополис“ тя е на цена 599 лв., отново с 30-дневен тестов период, 5 години гаранция и подарък 2 л препарат.

За да намалите сметката за ток и да спестите допълнително пари, можете да се възползвате и от изгодната екооферта за енергоспестяващa пералня BEKO WMB 71222M. Ако върнете старата си непотребна пералня, ще получите специална екоцена 469 лв. За още по-голямо удобство и улеснение, когато служителите на „Технополис“ доставят новия уред, те ще вземат стария напълно безплатно. Така ще спестите не само пари, но и ще се погрижите за опазването на природата чиста.

Повече от 230 уреда са на промоционални цени в новата пролетна брошура на „Технополис“. За част от тях има възможност за покупка на изплащане на равни месечни вноски без никакво оскъпяване. В стремежа си да е все по-близо и по-удобна за своите клиенти, компанията непрекъснато инвестира в разширяване на търговската си мрежа. Първият новооткрит хипермаркет „Технополис“ за тази година е в най-новия столичен мол Paradise Center. За 11 години присъствие на пазара веригата вече управлява 31 обекта в 24 града на страната, а екипът й е близо 2000 души.