Спечелете 1 таблет и 4 електронни четци Prestigio като измислите слоган на Aladin Foods

1
Добави коментар
pgp

Наградите, определени за тази игра, са: 1 таблет и 4 електронни четци с марка Prestigio.

За участие в играта е необходимо да се даде предложение за слоган в специалната форма на фенстраницата на Aladin Foods. Регистрации за играта ще се приемат до 10-ти април 2013.

На 10-ти април Организаторът ще избере петте предложения, сред които ще обяви победителя. От 11-ти до 30-ти април всяко от тях ще бъде представено по 4 дни под профилната снимка на Aladin Foods на timeline на страницата. Победителят ще бъде обявен на 1-ви май на стената на страницата, като изборът на победителите ще се извърши от Организатора. Aladin Foods не се задължава да използва избрания слоган като официален.

Слогана е кратко, силно, грабващо вниманието и запомнящо се изречение или фраза, което в случая трябва задълително да отразява цялостната идея за Aladin Foods като компания и ценности. Предложенията за слоган са ограничени до максимална дължина от 40 символа (общо букви и интервали), на български или английски език.

Всеки от участниците има право да участва с неограничен брой предложения за слоган, но може да спечели само една награда в рамките на играта. За да валидира получаването на наградата, печелившият ще трябва да потвърди на страницата на Аладин Фуудс, че приема наградата не по-късно от 10 дни след обявяването й на стената на страницата. След това да изпрати до администраторите на страницата на лични съобщения трите си имена по лична карта.

НАГРАДИТЕ ЩЕ СЕ ПОЛУЧАВАТ В ОБЕКТИТЕ НА ВЕРИГАТА СРЕЩУ ИДЕНТИФИЦИРАНЕ С ЛИЧНА КАРТА (ИДЕНТИФИКАЦИЯ ПО ТРИТЕ ИМЕНА).

Краен срок за участие: 10 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.