WMF автоматични кафе машини „bean to cup“ от Геник

1
Добави коментар
sasho1111
sasho1111

Espresso/ristretto
Грамаж, едрина на смилане, натиск, температура – прецизно насторени, според ползвания бленд кафе. Резултатът – винаги перфектно еспресо с лешников каймак. Възможност за приготвяне на две кафета едновременно.
Включва: 7-7.5 гр. кафе, 30-50 мл. вода.
 
Espresso macchiato
Класическо еспресо с добавена пухкава млечна пяна. За тези от вас, които предпочитат кафето си с по-мек вкус. Сервирането в стъклена чаша увеличава ефекта от напитката.
Включва: еспресо и млечна пяна.
 
Cappuccino
Алтернатива на класическото еспресо все по-често е капучиното. Може да се консумира по всяко време на деня. Приготвя се от машината WMF, като в пълна с млечна пяна чаша се изсипва едно еспресо.
Включва: еспресо и голямо количество млечна пяна.
 
Latte macchiato
Класическа млечна напитка. Машината WMF приготвя латте макиато, както истински бариста – на три слоя (мляко, кафе, млечна пяна). Препоръчително е да се сервира в стъклена чаша за по-голям визуален ефект.
Включва: еспресо, мляко и млечна пяна.
 
Caffe latte
Най-леката от всички напитки с кафе. Приготвя се с дълго кафе (~100 мл.) и горещо мляко (~100 мл.). Отгоре машината пуска малко пяна.
Включва: еспресо, мляко и млечна пяна.
 
Chocolate
Любимата не само на децата напитка горещ шоколад.Машината я приготвя алтернативно с прясно мляко или гореща вода, отгоре сипва млечна пяна.
Включва: шоколад , мляко или вода, млечна пяна.