Профили на Сидеров и Станишев щурмуват YouTube

2
Добави коментар
mignews
mignews

Партийните лидери заформят дискусии с Путин, Обама, Борисов и Фидосова под песните на Ангел и Моисей

Бойко Борисов, Сергей Станишев, Волен Сидеров, Ахмед Доган, Искра Фидосова,  Барак Обама и Владимир Путин. Това са част от фалшивите профили в YouTube, които заливат с коментари най-големият сайт за видео споделяния. Атаките от коментари са в български рап хитове на 100 Кила, Ъпсурт, Димчо, Криско и други от най-известните родни изпълнители  в жанра. Изброените профили са регистрирани през февруари 2013г. и от тогава се радват на изключителна популярност във YouTube.
Интересна дискусия се заформя под песента на Ангел и Моисей – „Кой ден станахме“. Коментарът , събрал най-много обществено одобрение е на Бойко Борисов, в което фалшивият експремиерски профил пише:  „Искра Фидосова само на това парче танцува в Народното събрание“. Борисов получава отговор от Фидосова, която леко му напомня, че премиерът в момента е в болница.  В дискусията се включва и Владимир Путин, който заплашва със спиране на газта, ако Борисов продължава „да знае много“.

Под песента на 100 Кила и Големия – „Каймака“, отношение взима известният герой от „Под прикритие“ Петър Туджаров, който поздравява всички негови хора, които са в затвора.  Джаро обаче получава обещание от Ахмед Доган, че заради предстоящите избори хората на Туджаров ще бъдат измъкнати от пандиза.

Волен Сидеров от своя страна е предприел иновативния подход да вербува родните рап изпълнители за партийни симпатизанти чрез YouTube. Първо Сидеров отправя покана към Димчо, като най-учтиво го кани да заповяда в АТАКА. Варненският певец очевидно е недостатъчен за партийния лидер, който отправя покана и към друг изпълнител от морския бряг – 100 Кила, както и към Криско. Единственият заинтересован от офертите на крайнодясната партриотична партия се оказва не кой да е, а самият Барак Обама, който изразява пълна готовност да се присъедини към Сидеров и компания.

Сергей Станишев е кратък и лаконичен в коментарите си, сдържан, но и пределно ясен. Един от коментарите му с най-висок положителен рейтинг е под песента на Бат Венци и компания  – „Кради, кради“. Предшественикът на Бойко Борисов заявява, че след изборите, хитът ще бъде „освежен“.

Коментатор