УАУ! Вижте бременната Пенелопе Крус по бански

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ! Вижте бременната Пенелопе Крус по бански

УАУ! Вижте бременната Пенелопе Крус по бански 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Актрисата с гореща кръв е в очакване на второто си дете и все пак в перфектна форма

Само месец след като Пенелопе Крус и Хавиер Бардем официално обявиха, че очакват второто си дете, вече можем да видим и корема на актрисата с гореща кръв.
38-годишната испанка и първородният й син Лео, който вече е на 2 годинки, заминаха за Барбадос, където се отдадоха на заслужена почивка. За съжаление татко Хавиер не беше с тях, тъй като се налага да бъде на снимачната площадка. Именно по време на почивката в Барбадос папараците успяха да заснемат Пенелопе само по бански. Съблазнителната испанка е в перфектна форма. Коремът й е доста голям, което е съвсем нормално за напредналата й бременност, но пък по останалата част на тялото й дори не може да се предположи, че тя ще ражда скоро.

Бременната Пенелопе Крус

Пенелопе Крус не само изглежда, но и се чувства страхотно. Вместо да си почива тя се отдаде на дълги разходки със сина си Лео по плажа, плуване и забавления във вълните. Испанката пренебрегваше папараците, които бяха като истински магнит, и се наслаждаваше на всяка минута със сина си на плажа и във водата, показвайки, че не се притеснява да покаже и бременния си корем.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: