Индустриален дизайн в дома – За моят нов дом

3
Добави коментар
nasiusIV
nasiusIV

Индустриален дизайн в дома – За моят нов дом

Здравейте на всички приятели на ТИ Билдинг Сълюшънс от днес стартираме нова рублика в нашият сайт „За моят нов дом“

Използването на елементи от индустрията като декорации за вътрешното обзавеждане не е тайна отдавна. Днес на вашето внимание представяме едно изключително добро съчетание между материали и индустриални елемeнти в едно дизайнерско решение на украинският дизайнер Александър Угляница.

Мебелите в този дом за изработка на Pininfarina, което според водещи медий е гаранция за качество. Изцяло облицования таван играе роля на изолатор и същевременно ламперия. Интересно и повече от стилно е съчетанието между каменните стени и дървената облицовка (ламперия) и обсипаното с декоративни индустриални елементи обзавеждане. Медни тръби обхождат цялото помещение, самолетните перки прекрасно допълват стените в кухнята и всекидневната, продължаваме с стенни саксии от пвц тръби и прекрасни стенни лампи в стил фабриката на дядо 65-а година.

Камината разположена в средата на стаята допълва прекрасната атмосфера, макар да може да поспорим колко е ефективна в помещения с подобен размер. Но от гледна точка на романтика в комбинацията с един залез през почти стъклената стена аз съм за няма спор ……. .