СПЕЧЕЛИ седемдневна екскурзия за двама до Кападокия „Земя на красивите коне“ Сърцето на Турция – Анкара – Истанбул!

2
Добави коментар
pgp

Процедура за участие: Всеки който желае да участва в томболата, следва да се регистрира в сайта и да направи заявка като натисне бутона „Купи Сега“. Едно лице може да се регистрира за участие само веднъж.

ВИП ваучера е за двама човека и включва:

    Транспорт – пътуване на: 11.04. – 17.04.2013г.     Пътни и магистрални такси     Шест нощувки със закуски и четири вечери /една нощувка в Истанбул /Четири нощувки в Кападокия и една нощувка в Ескишехир/     Туристическа програма в Истанбул, Анкара, Кападокия, Ескишехир, Коня     Водач по време на пътуването     Панорамен тур на: Коня, Ескишехир, Анкара, Одрин     Тридневните екскурзии в областта „Кападокия“     Посещение на „Дворецът на Аладин“ (Коня)     Посещение на Музея на стъклото и Музея на Авиацията (Ескишехир)     Посещение Мавзолея на Ататюрк (Анкара)     Посещение на винарска изба с дегустация на вина     Посещение на грънчарско ателие за минерал сувенир     Посещение на кожена фабрика с възможност за големи отстъпки

Офертата е предоставена от нашия партньор – „Бизнес Консулт БМ“

Участието в томболата не е обвързано с покупка, плащане или какъвто и да е друг ангажимент от страна на участника.

Получателят на ваучера ще бъде определен на случаен принцип на 08.04.2013г.

Краен срок за участие: 06 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.