Април – месецът на тъпите шеги

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Днес е 1-ви април, брато. Всеки се опитва да те преметне с някаква плоска шега. Ние обаче не сме толкова задръстени и ще ти разкажем за пет реални истории, които са се превърнали от играчка в плачка. Част от замесените са в затвора, съда или ада. Чети и се кефи!

Лайненият рожден ден

Шегата: Четири тъпи пички от Пенсилвания решили да опекат торта с глазура от лайна за свой съученик, който имал рожден ден. В заветния ден празнуващият се изненадал от жеста на своите колеги и решил да занесе тортата у дома, за да почерпи семейството си.
Резултатът: Семейството се натровило, а след медицинските изследвания се оказало, че са се натъпкали с лайна, които били извадени директно от кенеф, в който имало милиони бактерии. Четирите девойки получили 22 месеца пробация, 200 часа общественополезен труд, почиствали подлоги в старчески дом и събирали кучешки изпражнения.

Голямото напушване

Шегата: Студентът Томас Кънингам, 21-годишен, от университета „Боулдър“ в Колорадо, заедно с Мария Еса, 19-годишна, също тъпа като него, направили сладки с марихуана и ги поднесли като кетъринг на празника на школото.
Резултатът: Трима души са били приети в болница, включително и един професор, който така се напушил, че в голямата зала на университета започнал да включва и изключва осветлението като малко дете. Кънингам и Еса били обвинени в общо 18 углавни престъпления, включително и във втора степен на заговор и предизвикване на масово потребление на наркотично вещество.

Секс-бомба

Шегата: 18-годишният Тийл Мортън поставил секс кукла в банята на гимназия „Ръшвийл“ в Индиана. В гумената курва сложил и някаква импровизирана бомба, която в крайна сметка наистина гръмнала.
Резултатът: Мортън бил вкаран за 5 дни в ареста с обвинение в углавно престъпление. Получил 8 часа общественополезен труд, тъй като бомбата не убила никого. Каква утеха само…

Ебавката с Христос

Шегата: Някакви олигофрени от „Монмаут колеж“ в щата Илинойс решили да вземат статуи с лика на Дева Мария, Йосиф и бебето Исус Христос и ги преоблекли като животни, а след това ги преместили на една от полянките пред университета.
Резултатът: Бандата била изключена от колежа, а и получила 25 часа общественополезен труд, както и вечно изгнание в ада.

Зад решетките

Шегата: 19-годишният служител в „Макдоналдс“ – Джеймс Маркъл настроил вентилационната система в заведението за бързо хранене, като по някакъв начин успял да я свърже и да издухва токсична течност, която упоила клиентите. Част от „друсаните“ припадали, изпочупили прозорци и витрини, тъй като всички били в полубудно състояние.
Резултатът: Щети за над 5 хил. Долара и пет години затвор за Маркъл и тъпата му шега.