Спечелете пътешествие до Швеция или кино билети за филма „Забвение“

1
Добави коментар
pgp

Гледай трейлъра, отговори правилно на въпроса, регистрирай се и можеш да спечелиш пътешествие до Швеция или кино билети за филма.

Неповторимо пътуване за двама до Швеция – очаква те огледален куб над земята и други уникални преживявания.

Наградата включва:

    Двупосочен билет от София до Стокхолм     Двупосочен трансфер между Стокхолм и Лулеа     1 нощувка с включена закуска в конструкцията Mirror Cube на хотела Tree Hotel     3 нощувки в 4-звезден хотел в Стокхолм     Разходка с балон в Стокхолм

Участието се извършва след регистриране на www.tv7.bg и даване на верен отговор на въпроса, зададен в хода на играта. Всеки участник може да се регистрира еднократно за целия период на играта.

За участие в Играта са необходими: правилна и пълна регистрация, както и даването на верен отговор на въпроса от играта.

Организаторите от Форум Филм България предоставят наградите, които включват: 1 (едно) пътуване за двама в Швеция 10 (десет) двойни билета за прожекция на филма „Забвение“ във веригата на Cinema City в България.

Организаторите поемат ангажимента да се свържат с печелившите на предоставените от тях координати. Имената им ще бъдат обявени в ефира на TV7, както и на www.tv7.bg. Когато участникът се уведомява по електронна поща, същият е длъжен в 3-дневен срок да се свърже с организаторите, за да уточни детайлите, необходими за получаването на наградата. В случай, че не се съобрази с горепосочения срок, участникът губи правото да използва наградата си и организаторите имат право да я предоставят на друг участник, отговарящ на условията на Играта.

Краен срок за участие: 21 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.