Брад Пит в зомби апокалипсис

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Брад Пит разказа някои интересни подробности от настоящето на актьорската си кариера. Затова ще оставим настрани въздишките, които всички (жени) неволно издаваме, когато чуем името му или го видим на екрана (пък дори и само на снимка) и ще се съсредоточим върху интервюто, което даде за априлското издание на Entertainment Weekly.

Как се прави зомби трилър?

Тези филми са доста сложни и ти трябва да поддържаш определено време, докато не дойде точният момент, за да задействаш механизма на цялата идея. Обикновено най-голямо доверие получават драмите, които излизат в края на годината и правят фурор. Мисълта ми е, че в зомби трилърите също има доста емоции, но малко по-различни. За да ги предизвикаш се изисква да си малко по-техничен.

За „Z-та световна война“:

Една безпрецедентна заплаха се задава и заплашва всичко и всички с унищожение, освен ако някой не се появи с отговор на въпроса какво да се направи. Интересното е колко различни отговори се появяват и как направените избори имат последици на живот и смърт.

За изрязването на сцените от Будапеща:

Хм, когато бях наистина заинтересован за създаването на един по-политически филм и исках да използваме зомбита като един вид Троянски кон, се запитах: „Какво ли би се случило със социално-политическата ситуация ако наистина има подобна пандемия? Кой ще застане начело? Кои ще са най-властните страни и кои най-уязвими?” Искахме да изследваме това, но беше меко казано невъзможно, защото така би се загубила забавната идея, която стои зад целия филм.