Женска ръка шета на Бойко

1
Добави коментар
mignews
mignews

Женска ръка шета в дома на бившия премиер Бойко Борисов в Банкя.  Слуховете, че в къщата на премиера има жена, плъзнаха из Банкя заради трескавото почистване и освежаване на дома му, което е видимо за всички минувачи по уличката.  За съжаление на електората обаче дамата, която е в дома на Борисов, не е неговата „госпожица“, а част от персонала, който поддържа имота на експремиера. Дами от НСО полагаха усилия за изрядния му вид още докато беше в резиденция „Бояна“, като му гладеха ризите и оправяха домакинството.

Сега за това също се грижат жени, а на простора на Борисов постоянно висят чаршафи, тениски и пуловери. Борисов се върна в къщата си, след като живя при сестра си д-р Красимира Иванова заради проблемите със сърцето, пише „България днес“. Д-р Иванова следеше зорко брат й да не се преуморява и да си взима редовно лекарствата за кръвно. Заради липсата на много място в дома на д-р Иванова обаче Борисов се отказал да я безпокои и се върна в Банкя.

В дома на бившия премиер от седмици текат приготовления, а след като Борисов се прибра от гостуването при сестра си, животът в къщата закипял, разказаха приближени до Борисов. Генералът обичал къщата си в Банкя и бил недоволен, като я видял позанемарена след почти 4-годишното му отсъствие. Борисов веднага наредил да се освежи отвътре, всичко да се обнови и да се окабели с интернет.

Хората му запалили и барбекюто, коментираха с доволство съседите на Борисов. Очаква се Генерала да се появи в пълния си блясък – отслабнал и свеж, пред симпатизанти и партийци в неделя в „Арена Армеец“, където ще се проведе национална конференция на ГЕРБ.