Памела Петкова ще облече рокля от „24 часа“ на бала си

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Памела Петкова, ученичка в 12-и клас в гимназията по селско стопанство „Марко Марков“ в село Георги Дамяново край Монтана, вероятно ще облече къса черно-бяла рокля на абитуриентския си бал. Този тоалет е безвъзмезден подарък от читателката ни Станислава Спасова, която се включи в кампанията за солидарност на „24 часа“. В нея читатели подаряват балните си тоалети на абитуриенти, които не могат да си позволят скъп костюм.

Родителите на Памела са разведени, а близки приятели казват преди 2 дни за инициативата на „24 часа“. Момичето няма достъп до интернет и затова вчера на редакционния имейл ни писа братовчедка Лаура Владимирова, студентка по икономика във Варна. Памела няма планове да учи в университет, защото семейството няма пари за това.

Още три рокли – черно-бяла, червена и розова, чакат някоя бъдеща абитуриентка. Подарява ги Десислава Ненчева. И трите са с размер L, първата е марка Epilogue и е в черно и бяло райе, горната част е с бяла дантела, а долната – плисирана. „Има подплата, не се мачка. Класика!“, пише Десислава. Втората е на „Зебра“, а третата е от H&M.

Материята е по-твърда и извайва фигура на „пясъчен часовник“, обяснява момичето. Ако искате да облечете някоя от тях за бала си или да подарите своите празнични тоалети, пишете ни на [email protected]. Всички рокли, костюми и аксесоари, които се предлагат в кампанията, може да видите в сайта ни 24chasa.bg, както и във фейсбук страницата на вестника.

 

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти