Бекъм продава „двореца си“ в Хертфордшир за 10 млн. паунда

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Звездното семейство Дейвид и Виктория Бекъм смятат да продадат имението си в Хертфордшир, известно като „Бекингамския дворец“, за 10 млн. паунда, пише пише британският вестник „Дейли Мейл“.

Семейство Бекъм се решило да продаде имота след 14 години в него, за да се премести в Лондон.

Двамата обаче няма да продадат имението на кого да е – бъдещите собственици трябва да са семейство и да са решени да не продават на строителни фирми, които могат да разделят имота и да го превърнат в луксозни апартаменти.

Източник, близък до семейството, заяви, че Дейвид и Виктория не искат строителите да се възползват от имената им с цел финансова изгода.

Двойката закупи къщата – бивш държавен детски дом, и прилежащия парцел от 22 акра именно от строителен предприемач. През 1999 г. те платиха на Ричърд Меър 2,5 млн. паунда. Семейството направи звукозаписно студио, площадка за хеликоптер, закрит и открит плувен басейн, стая за билярд, фитнес салон и тенис игрища в „Бекингамския дворец“.

Откакто семейството се завърна във Великобритания през януари, то прекарва по-голямата част от времето си в къща под наем за 20 млн. паунда в Кенсингтън. Тя се намира сравнително близо до главния офис на модната компания на Виктория в Батърсий и бутиците на „Бонд Стрийт“. Дори и преди да наеме имота, двойката прекарваше повечето си време в хотели като „Савой“, вместо да пътува по един час до имението си в Хертфордшир.

В момента плановете на Бекъм са да си купят семейна къща в Кенсингтън или Мейфеър.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти