Пролетните тенденции в модата и аз

5
Добави коментар
ppktechno
ppktechno

Ето, че дойде и любимият ми сезон – пролетта. Макар за сега времето да е малко несигурно, то в следващите дни със сигурност ще започне най-накрая да се запролетява. И стана време за обновяване на гардероба. В повечето случаи бих излязла по магазините и бих си накупила най-нужните дрехи, но този път реших да проуча по-добре какви са тенденциите за пролет-лято 2013г. и да видя какви съчетания, които са на мода, ще успея да измисля и открия впоследствие по магазините.

Тази идея ми дойде след като прочетох едно интервю на маркетинг мендижъра на хитовото в момента сп. Biograph – Светльо Кантарджиев, където се споменаваше за актуалните тенденции за сезона и че бихме могли да се информираме за тях от страниците на списанието. Честно казано, обикновено съм скептична към този род информация, винаги, когато съм сравнявала „модните тенденции“ от две едни и същи лайфстайл списания, са били различни и дори са си противоречали. Реших все пак да дам шанс и на това списание, все пак толкова се шуми напоследък за него, и си го купих. Няма как да проверя дали описаните вътре съвети за комбиниране на цветовете и облеклото са наистина модна тенденция, но мога да кажа, че са написани от истински дизайнер и страшно много ми допаднаха. Освен това имаше и много свестни предложения за покупка, които не бяха на космически цени, но затова пък наистина грабваха окото.

Резултатът от всичко това беше, че си избрах няколко цветови комбинации и дрехи, които ще издирвам в мола и магазините, и ще се старая да комбинирам според първоначалните ми идеи. Мисля си, че този начин на подбор на облеклото може да бъде доста полезен и затова реших да го споделя и с вас, ако и вие имате някакви съвети относно пролетно-лятното облекло, добре дошли са.

Google+ Comments