групово пазаруване- 72% отстъпка за Класически маникюр с новите колекции на ORLY, O.P.I. и CHI + аромамасаж на ръце от Център…

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

ИЗЯЩЕН КЛАСИЧЕСКИ МАНИКЮР С ORLY, O.P.I. И CHI+4 ДЕКОРАЦИИ!

Красивите и обгрижвани ръце винаги будят възхищение! Бъдете неотразими! Доверете се на професионалистите в Център за Красота „Милано“! Подарете си впечатляващо красиви ръце, защото те са Вашата визитна картичка.Изящен класичеки маникюр с новите колекции на ORLY, O.P.I. и CHI + аромамасаж, за невероятните 6,99 лв от Център за красота МИЛАНО!

Процедурата включва:

Дезинфекциране на ръцете;

Отстраняване на стария лак или заздравител;

Оформяне на ноктите в желаната форма и дължина;

Избутване или изрязване на кутикулите;

Релаксиращ масаж на ръцете SPA процедура за ръце 

Обезмасляване на нокътната плочка;

Нанасяне на подходящата за вас предпазваща основа;

Лакиране с лакове на ORLY, O.P.I или CHI;

Четири  декорации 

Нанасяне на топ лак, гарантиращ блясък и издържливост на Вашия перфектен маникюр.

 

Допълнителни екстри за клиентите на Център за красота Милано:

Безплатен паркинг

Безплатен безжичен интернет

Безплатни кафе, чай и минерална вода

Възможност за плащане с дебитни и кредитни карти

Безплатни консултации относно всички процедури

 

Категория: Красота и Здраве

Град: София

Информация за Център за красота Милано

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметика, фризьорството и маникюра.

Можете да се възползвате от широка гама услуги – фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.

 

Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.

 

В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano,  CHI, Orly, Glory.

 

Доверете се на професионализма!